Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 2. toukokuuta 2015

Sataa sataa ropisee, pili pili pom!

Heissan!

Tänään on Kouvolassa satanut vettä oikein toden teolla. Mutta ei haittaa, toivottavasti se antaa viimein vihreydelle potkua ja saataisiin sateiden myötä kunnon kevät alkuun. Ja sitäpaitsi, kun on oikein hyvä mieli, ei edes huono ilma voi sitä pilata.

Tänään tunnen jotenkin elämää suurempaa kiitollisuutta minun rakkaasta lapsesta, joka on joskus vaan niin ihana, ettei oikein edes tiedä, mitenpäin äiti olisi, ettei liikaa hali ja pussaa ;) Heh, tuo 9v alkaa jo hieman vältellä näitä äidin hellyydenosoituksia, onneksi kuitenkin vain vähän <3





Joskus sitä vain pysähtyy miettimään, että mitä olen tehnyt, ansaitakseni näin ihanan elämän? Siis, mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, ihan samat arjen haasteet täällä rullaa vieläkin, mutta loppujen lopuksi, minullahan on kaikki enemmän kuin hyvin :) Maailman ihanin poika, maailman paras työ, maailman parhaat ystävät sekä perhe. Monia asioita toki haaveilen, koko ajan, joka päivä. Unelmoin päivittäin omasta kesämökistä sekä matkustelusta, siitä että liike tuottaisi niin hyvin, että saisin palkattua itselleni apulaisen. Mutta vaikka onkin monia unelmia, ei se saa estää olemasta onnellinen juuri nyt, tänään.





Töiden jälkeen huristelin tänään isäni luokse grillaamaan, kyllä tuonne kaatosateeseen, onneksi on katettu terassi ;) Poika oli siellä jo valmiiksi, eikä suostunut kyllä lähtemään edes äitin kanssa kotiin, vaan ilmoitti varaavansa hotelliyön vaarin luota <3 Ne kaksi oli niin erottamattomat, etten raaskinut kieltääkään ja täällä minä nyt meinasin nauttia itsekseni nuoruuden kulttileffasta, Romeo & Julia! Juuri huomasin, että sellainen alkaa kohta, joten taidanpa kaivautua viltin alle kuuntelemaan sadetta ja katselemaan kaikkien aikojen rakkaustarinaa <3




Muistakaa olla kiitollisia läheisistänne sekä kaikesta hyvästä, mitä elämä antaa. Joka päivä. <3

4 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu :) <3 Kiitollisuus ja haaveet, tärkeitä molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sitä joskus joutuu itseään muistuttamaan, miten monesta asiasta onkaan kiitollinen, ne tulisi muistaa varsinkin silloin, kun kaikki ei mene niin nappiin :)

   Poista
 2. Enpä nyt keksi mitään järkevää sanottavaa, kuin että ihanan virkistävä postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Aloitin kirjottamaan ihan muuta, mutta sitten ajauduin tähän ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3