Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Onnea on olla äiti.

Onnea kaikille äideille!

Tänään on ollut aivan ihana päivä, kuten toivottavasti kaikilla äideillä <3 Aamulla pieni poikani herätti minut tuomalla aamiaisen sänkyyn, kahvin ja lahjan kera. Mietin tänään, että kuinka ihana muruni onkaan, hän on aina ihan itsekseen tehnyt aamiaisen ja äitienpäivän minulle. Aamulla tuntui, että pian pakahdun siihen onnen tunteeseen, jonka oman lapsen hellyys ja ihanuus voikaan tuoda.

Kauniin sinivalkoisen pannulapun oli minulle omin kätösin tehnyt koulussa, sekä aivan ihanan kortin, jossa oli kaunis runo <3 IHQU!!!


Kävimme iltapäivällä äitini luona kahvilla sekä hautausmailla viemässä mummoille ruusut. Illalla päätettiin vielä käydä syömässä Ravintola Angelassa. Joten herkuttelua on ollut pitkin päivää :) Ihana päivä kaikinpuolin, todella kauniissa auringonpaisteessa saimme sen viettää.

Tällä viikolla on myös kannustettu Leijonia ja vietetty aikaa rakkaiden kanssa kisakatsomon merkeissä <3 Ja siihenhän meillä kuuluu aina myös, mikäpä muukaan, kuin ruoka ;) Heh, elämä kulminoituu aina ruoan ympärille! Mutta mikäpä siinä, yhdessä nautittu hyvä ruoka on niitä elämän pieniä nautintoja.
Töissä oli kiire viikko, vietettiin Dreamsin 2-vuotis synttäreitä sekä perjantaina osallistuttiin perinteisesti Manski Pop Up -tapahtumaan OUTLET-teltalla. Todella hieno viikko oli, vaikkakin rankka ja kiireinen :) Mutta on se ihanaa, kun tuo aurinko (aina välillä) jo paistaa ja kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia, sieltä sitä minäkin energiaa haen arkeen :)
Kotonakin on muutamia kivoja juttuja saanut aikaiseksi, mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa.
Toivottavasti jokainen äiti on tänään tuntenut olevansa yhtä rakastettu kuin minä <3 Lapsen kädet kaulan ympärillä, on maailman ihanin asia <3

2 kommenttia:

  1. Ihana poika, ja taitaa kyllä rakastaa ja arvostaa äitiään kun ihan itse aamupalan laittoi. :) Ja tuo runo... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jäi tuolta välistä "aika lailla". Voit itse miettiä mistä välistä. ;) hih! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3