Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Täydellinen vapaapäivä

Heissan!

Aurinko, aurinko, aurinko!! Mitä energian määrää se antaakaan :) Hyvä että nyt illalla klo22 malttaa istua, vaikka jokapaikkaan jo vähän särkeekin. Aivan ihanaa vapaapäivää vietellyt täällä, pienen kalenterisekoilun jälkeen tänään sattuikin pitkästä aikaa päivä, jolloin ei ollut mitään sovittuna, ei edes treenejä. Ai että mä nautin..

Aamulla nukuin pitkään ja nautittiin pojan kanssa perinteinen sunnuntai brunssi. Aamupäivällä siinä hieman vielä ripotteli vettä, mutta onneksi se meni ohi. Brunssin jälkeen lähdin ystävän kanssa pitkälle lenkille, aivan ihana ilma, vaikka tuuli olikin jossain vaiheessa todella kova.


Eilen  sai poika makeen Diplomin, kyllä, nimessä lukee Ronaldo <3 


Lenkin jälkeen innostuin kotona pesemään viimein etupihan "terassin", eli siis sen sisääntulon, ei siinä kummosia terasseja ole. Meillä on se hankaluus, ettei taloyhtiössä ole pitkää puutarhaletkua, joten ison urakan takana aina nämä pesuhommat ja siitäkin syystä, jää helposti tekemättä. Viime vuonnakaan en pessyt ollenkaan... ja sen oli näkönenkin koko edusta! Aita ja tolpat aivan homeessa, vihreässä töhnässä ja suoraan sanottuna sen näköiset, ettei paljon ole kiinnostanut etupihaa laitella mitenkään erikoisesti eikä varsinkaan kuvailla tänne.


Kunnon pesuaineet (LOC), juuriharja ja ainakin 20 ämpärillistä vettä kannettuna, johan on meille nyt kiva tulla! Uusi kranssi ovessa ja samaan sarjaan ihana Lyhtytalon sisustusoksa oven nurkassa, I like it! Vanhat ja ruostuneet pihalyhdyt roskiin ja olkkarin nurkasta iso SIAn lyhty tuomaan valkoista raikkautta. Vähän RM kesän kynttilöitä ja pieni lasilyhty tuovat vaaleanpunaista hempeyttä, pienillä asioilla saa paljon aikaan. Lyhtytalon lintuhäkkilyhty vielä tikun nokkaan ja valmista tuli! Jotain kukkasia ehkä täytyy yrittää tuohon vielä hakea, mutta minulle perinteiseen tyyliin, ne kuolee kuitenkin.. Saas nähdä.Takapiha odotelkoot seuraavia vapaita, siellä olisikin isompaa projektia tiedossa. Mä olen nyt niin tyytyväinen :) Ihanaa, kun on aikaa touhuilla kotona, ilman kiirettä minnekään. Illalla pyöräytin vielä marjapiirakan meille iltapalaksi, jonka jälkeen saunottiin päivän pölyt pois.
Täydellinen päivä. <3

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3