Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 30. huhtikuuta 2015

Sittenkin aurinkoinen vappu?

Moikka!

Aamukahvia tässä nautiskelen ja ikkunan takana paistaa jo aamuaurinko :) Eilinen keli ei kovin vappufiiliksiä nostattanut, mutta nyt alkaa jo näyttää paremmalta!

Alunperin oli tarkoitus pitää vappukemut kotona, mutta nyt ei vaan jaksanut alkaa touhuamaan mitään ylimääräistä. Joten tapaan tänään muutaman ystävän ja nautitaan vain yhteisestä ajasta <3
Viimeksi, kun aurinko paistoi, mikä päivä se sitten olikaan, niin hieman laittelin kotona keväistä tunnelmaa. Keittiössä ja eteisessä minulla on ollut jo reilu vuoden aivan ihanat Pappelinan matot, jotka ovat osoittautuneet todella hyväksi hankinnaksi! Pysyy todella hyvin puhtaana ja pesu/puhdistus on niin helppoa, että ei voi edes käsittää. Asiakkaatkin ovat ottaneet nämä matot todella hyvin vastaan.

Matot ovat kaksipuoleisia, joten nyt kevään tullen vaihdoin valkoisen puolen esille, ja heti raikastui ilme! Ihan kuin olisi uudet matot taas lattialla. Kätevää.

Vaaleanpunainen on alkanut taas valtaamaan alaa myös kotona, kuten viime keväänäkin, ensimmäisenä kotiin saapui Svaneforsin kimalteleva kaitaliina, joka on todella upea auringon osuessa ikkunasta suoraan pöytään :) :) Love it!

Kivasti nyt vasta kuvat lisätessäni huomasin, että olisihan tuon kaitaliinan voinut silittää ;) No, ei elämä aina ole niin justiinsa! Hih...

Tänään alkoi muuten Sisustusliike Dreamsin Facebook  -sivuilla arvonta, jossa voit voittaa 50€ lahjakortin liikkeeseen, kannattaa käydä osallistumassa :)

OIKEIN IHANAA JA AURINKOISTA, SEKÄ HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!! <3 <3


4 kommenttia:

 1. Millainen pesuohje noille matoille on? Mulla ne pari kynnysmattoa ja pitäis varmaan välillä nekin pestä, hih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko kone tai käsipesu 30 asteessa. Ei linkousta eikä kuivausrumpua. Muotoile märkänä, eli kannattaa hieman venyttää märkänä.
   Ketsuppi / älä hankaa! Pyyhkäisen kevyesti tahra pois, suihkuta hieman pesuainetta ja suihkun alla huuhtele.

   Poista
 2. Täällähän vappu ilma on ollut vielä ihan priimaa, suonenjoelta aamulla tuli terveisiä ja kuva missä suorastaan pieniä kinoksia :D Voin uskoa että siellä on kiroilu käynyt.. Mukavaa vappua sulle!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi täällä ei sentään lunta tullut ;) Vaikka vettä kyllä tänään senkin edestä. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva vappu!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3