Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 18. toukokuuta 2015

Piristävät blogitreffit!

Moikka!

Noin puolisen vuotta sitten sain kutsun blogiporukkaan, joka koostuu tällä hetkellä 9 paikallisesta bloggaajanaisesta, pääasiassa sisustus- ja lifestyle blogien tiimoilta. Muutaman kerran olemme jo kokoontuneet ja porukasta on alkanut kehkeytyä hyvinkin tiivis rinki, vaikka onkin hankala aina saada järjestettyä aikaa, jolloin kaikki pääsisivät paikalle. Jo aiemmin keväällä saimme kutsun Arjen Helmiä  -blogin Krisseltä ja pääsimme tutustumaan heidän ihanaan kotiinsa Harjussa :) :)

Aurinko paistoi ajaessani töiden jälkeen kohti Harjua, puut juuri alkaneet vihertää ja minä niin onneissani kuljin maaseutua kohti, että en meinannut muistaa ollenkaan, mihin olin menossa ja muutama U-käännös pitikin tehdä matkan varrella ;) Ihania maisemia, enpä ole koskaan ennen sielläpäin käynytkään.

Perjantai-iltaa oli viettämässä tällä kertaa 5 naista, joiden kanssa juttua kyllä riitti, eikä hiljaisista hetkistä ollut tietoakaan ;) Ihanaa naurun- sekä tunteidentäyteistä iltaa vietettiin herkutellen ja ihaillen Krissen kaunista kotia. Nyyttäriteemalla mennään aina, ja kaikenlaista herkkua olikin pöydässä taas tarjolla, minäkin uskaltauduin maistelemaan uusia makuja, vaikka myönnettäköön, olen aika lailla hankala ruokamieltymysteni suhteen ;)


Krissen kotona oli todella paljon katseltavaa, runsas maalaisromanttinen tunnelma ja kodin rakkaus tuli esiin monessa kohtaa. Itse rakastan erilaisia yksityiskohtia, ja niitä tässä kodissa riitti <3 Ja aivan ihana rintamamiestalo, oih... Sellaisen kun saisin itselleni, olisin ikionnellinen! Kuvat puhukoot puolestaan :)Vaikka vasta muutaman kerran olemme tavanneet, on porukan välille syntynyt jo aivan erityinen side, ja tälläkin kertaa puhuimme elämän niin rankoista kuin ihanistakin asioista, jokaisella oma tarina taskussaan. Iltaa olisi voinut istua vaikka yömyöhään, mutta lapsenvahtikin piti mennä päästämään nukkumaan, jatketaan siis seuraavan kerran taas :)Iso kiitos Krisselle vieraanvaraisuudesta! Voit lukea illasta myös muiden paikallaolijoiden blogeista, miten ihanan eri lailla jokainen näkeekään saman talon. Mukana Krissen lisäksi;

                 Sydämellä tehtyä   Katja
                 Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä  Marika
                 Kotoisaa arkea  Heli


Kuvia tuli otettua todella paljon, ja minä en tunnetusti osaa valita vain muutamaa.. Niin monia ihania juttuja oli Krissen koti pulloillaan ;)

Nyt täytyy painua kotihommien pariin, palaillaan taas!

6 kommenttia:

 1. Mahtavan kiva ilta kyllä oli! Kun ajattelen niitä hauskoja hetkiä, sitä kun naurettiin kovasti, tulee väistämättä mieleeni ne sun ruoka"vinkumiset"... =D ♥ Toivottavasti taas pian tavataan!

  PS. Huomasitko perhoset mun blogissa...? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin perhoset, kivasti olit ne laittanut oksaan :) Pian varmasti taas nähdään!

   Poista
 2. Oli kivaa! Seuraavan kerran sitten vissiin meillä :) Taas yksi rintamamiestalo nähtävänä :D

  VastaaPoista
 3. Ai ai, mua naurattaa vieläkin se sun tulomatkasi, kun menit ihan sekaisin luonnon vihreydestä ja maaseudusta, hih.... Kiva, kun pääsit tulemaan ja kiitos kehuista! Pikku hiljaa kodista on alkanut tulla meidännäköisemme. Paljon on jo tehty, mutta paljon on vielä tehtävää. Tämä meidän ryhmä on kyllä niin ihana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesähulluna on niin ihanaa, kun viimein alkaa vihertämään :) :) Ja rakastan maalaismaisemia kesäisin. Aah.. Sielu lepää. Toivottavasti pian taas nähdään!!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3