Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 21. toukokuuta 2015

Keväistä kodin tyhjennystä

Heissan!

Ensi viikolla se alkaa, varasin pöydän Kouvolan uudelta kirpputorilta, Centtilästä , joka on noussut kovaan suosioon jo pienessä ajassa. Nyt on kotona ollut kova tyhjennysprojekti, siitä se idea kirppikselle oikeastaan lähti, kun niin paljon on hyvää tavaraa, joita ei vain enää tarvita. Lupasin pojalle, että kirpputorin tienestit laitetaan kokonaisuudessa sinne meidän Espanjan matkakassaan, niin johan alkoi huonekin tyhjentyä ;)


RM Chalkboard purnukat ovat muuten tarjouksessa Dreamsissä  :) 


Hiljalleen ollaan käyty läpi pojan huonetta, leluja ja vaatteita, sekä tietenkin omakin vaatekaappi sai melkoisen tyhjennyksen. Saattaa olla, ettei ihan viikko riitäkään myyntiaikaa, kun ei kaikkea kerralla voi viedä. Pääasiassa lautapelejä, lasten kirjoja, pojan vaatteita, kenkiä, jne. Myös jotakin sisustustavaraa jne. Eli ensi maanantaista alkaen Centtilä, pöytä numero 78, käykäähän tyhjentämässä ;)

Kotona näyttää tällä hetkellä siltä, kuin meillä olisi muutto meneillään. Kirppislaatikoiden lisäksi ensi viikonlopun Tykkimäki turnauksen arpajaispalkinnotkin roudasin kotiin numeroitavaksi, jottei vaan liikaa tilaa olisi lattioilla, heh!
Keittiössä hieman järkkäsin järjestystä, kun alkaa tuota ihanaa Riviera Maisonin rottinkia kertymään kotiin, mä jotenkin niin tykkään siitä, Ja tuo Bread laatikko on ehdottomasti yksi mun RM suosikeistani, viimein olen lähipäivinä saamassa sitä lisää myös Dreamsiin , ne kun aina viedään käsistä! Jännä ;)


Suosittua Bread Boxia saapuu taas myymälään! 


Sain eilen myös uuden tuunaus/maalaus projektin isältäni, ihanan tarjoilukärryn, joka kyllä kaipaa hieman freesausta, joten siitä lisää kuvien kera, kunhan ilmat ja aika antaisi periksi, että ehtisin sen tekemään valmiiksi.
Ensi viikonloppu menee täysin töiden ja futiksen parissa, tervetuloa Sarkolan kentälle katsomaan ihanaa junnufutiksen intoa lauantaina ja sunnuntaina!

4 kommenttia:

 1. Mun pitäis myös ottaa pöytä Centtilästä, kerrohan oliko menestys eli kannattaako :)
  Ihana tosiaan toi Riviera Maisonin leipälaatikko <3 Kelpais, rottinki on aina ja ikuisesti kestosuosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan, että siellä kauppa käy :) Leipälaatikoita saapuu tänään tai alkuviikosta, se on niiiiin sopiva ja ihana!

   Poista
 2. Mulla on vielä tsekkaamatta kokonaan tuo Centtilä, mutta nyt onkin hyvä syy maanantaina mennä käymään. Itse olen harrastanut tuota karsimista jo vuoden myymällä ylimääräistä pois kirpparilla. Aina vaan sitä ylimääräistä tavaraa tuntuu riittävän ja tietty lapsilta varsinkin tulee jatkuvasti vaatetta myyntiin. Rottinkin on kyllä tosi kiva matsku ja RM ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasiassa mullakin myyntiin tulee pojan tavaroita, lautapelejä ja joitakin omia vaatteita. On siellä sitten ruukkuja, maljakoita ja joitakin sellasia, muttei mitään hurjaa sisustuspuolelta. Heh, en ole minäkään valmis luopumaa kaikesta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3