Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 4. elokuuta 2014

Tervetuloa elokuu!

Heissan,

niin sitä ollaan jo elokuun puolella :) Onneksi kesä on kuitenkin vielä parhaimmillaan ja uskoisin, että saadaan nauttia siitä vielä pitkälle syksyyn. Ihanaa! Jokainen vapaapäivä ja monesti iltaisinkin, ollaan vain käyty uimassa ja oleilemassa rantsussa. Koti on aivan järkyttävässä kunnossa, mutta kaipa sen voi itselleen antaa anteeksi, kyllä sitä ehtii sitten talvella puunata paikkoja ;)
Näillä helteillä ei täällä ole myöskään hengissä pysyneet kuin silkkikukat, heh! Onneksi minulla on kauniit pionit tuomassa kukkaloistoa, kun kaikki muu tuntuu hieman kuihtuneen. Täytyy varmaan tuoda Dreamsistä myös jotain värikkäämpää kukkaa kotiin, kun suurin osa minun ikikukistani ovat valkoisia. Nyt on kauniita SIAn kukkia liikkeellä, niin täytyy sieltä valkata jotain ;) SIA tekee ehdottomasti maailman kauneimmat silkkikukat, aidoimman näköiset. Nämä kuvan pionit eivät kyllä ole SIAn valikoimaa, mutta kauniit joka tapauksessa.

Ensi viikolla alkaakin jo koulu. Äkkiä se kesäloma kuitenkin meni. Elokuussa meillä on niin paljon kaikkea, että saas nähdä milloin taas ehtii hengähtää. Töissä alkaa uutuuksia saapumaan taas pikkuhiljaa, huomena taitaa saapua Lyhtytalon niin herkkää ja hempeää kaikkea, että en malta taas odottaa!! Riviera Maisonin kuorma saapui tosiaan pari viikkoa sitten ja moni uutuus jo melkein lopussa, joten niiden kanssa kannattaa olla nopsa, jos niitä halajaa ;)
Muistattekos vielä alkuvuoden ihanan pikku tuunaukseni lasipurkista? Kuinka moni on yhä kirjoitellut lappuja?? Minulla purnukka on sängyn vieressä yöpöydällä, joten tulee sinne aina välillä sujautettua niitä omia Arjen iloja ja Unelmia <3 Niitä on sitten mukava uutena vuotena lueskella. Postauksen tästä aiheesta löydät täältä .

Elokuussa on myös paljon syntymäpäiviä, kuten omani tässä parin päivän päästä :) Sitä kävimme jo lauantaina etukäteen muutamien ystävien kanssa juhlistamassa terassikierroksella Kouvolan keskustassa. Yleensä olen kova järjestämään juhlia, koska tykkään touhuta ja laitella paikkoja juhlakuntoon, mutta tänä vuonna en nyt jaksanut millään paneutua asiaan. Mukavasti ne meni noinkin :)


Sain ystävältäni tämän aivan ihanan Miss Etoilen taulun lahjaksi! 


Ensi viikolla lähdenkin Tukholmaan kauan odotetuille Formex messuille, eli Scandinaavian suurimmat sisustusmessut käynnistyy ensi keskiviikkona ja sain onneksi järjestettyä niin, että pääsen ensimmäistä kertaa itsekin paikalle :) :) Odotan innolla, mitä uutta saan sieltä tuotua Dreamsiin syksyksi ja hui, jouluksi ;)

Kaikkea muutakin kivaa tiedossa tässä kuussa, yritän aina välillä ehtiä tänne jotakin kuvailemaankin, mutta varmasti kaikki ymmärtää, että kesällä ei niinkään koneella istuminen ole sitä lempipuuhaa, edes minulle ;)
Ihanaa, helteistä viikkoa teille kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3