Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Uutta RM :ää ja vapailua :)

Heissan!

Nyt täytyy istahtaa hetkeksi tänne sisälle koneen ääreen, jotta kuumuus taas hieman tasoittuu :) Kävin äsken kävellen ystävän kanssa keskustassa kahvilla, kun jollain lailla koittaa liikuttaa tätäkin ruhoa näillä helteillä. Muutenkin on alkanut taas ahdistaa, kun ei vain saa kiinni minkäänlaisesta urheilukärpäsestä, sitä intoa ei vain minuun ole geeneissä istutettu ;) Jotain on kuitenkin alettava tekemään, koska tässä tupakoinnin lopettamisen jälkeen (jo 5kk savuttomana!! Jee!!) on kertynyt useampikin lisäkilo keskivartaloon..
Mikään dieetti-ihminen en koskaan ole ollut, mutta aina jokin oma tavoite ja suunnitelma on tehtävä, jos meinaa muutosta saada aikaan. Joten, aloitetaan vaikka siitä, että tällä viikolla jos keksisi sen suunnitelman ;) Heh, pienestä liikkeelle!

Viime päivät on vietelty rannalla pojan kanssa, sen verran ollut lämmintä, että jopa me olemme uskaltautuneet uimaan, kun vedet ovat jo niin lämpöisiä. Löysimme ihanan uuden uimapaikan Myllykoskelta, Koivusaaren maauimalasta.


Kotona näillä ilmoilla ei ole tapahtunut yhtään mitään. Koittanut epätoivoisesti pitää hengissä kukkapenkkejä, mutta muuten ei suuria ole ollut inspistä tehdä. Kuten siivous, se odotelkoot seuraavaa sadepäivää ;)

Viime viikolla kauan odotettu Riviera Maisonin kuorma saapui Hollannista ja niin paljon kaikkea ihanaa taas Dreams pullollaan, että ihan innoissaan on jaksanut helteilläkin töihin mennä! Muutaman jutun myös jo kotiutin, osasta niistä tässä vähän kuviakin ehtinyt ottaa.Bread & More Chopping board L :) Aivan ihana!! 

Soho Latte Mug, kyllä kahvi maistuu hyvältä kauniista kupista! 
Rauhallista on tämä blogin kirjoittelu näin kesällä, mutta eiköhän sitä taas paljon kaikkea uutta ja ihanaa tule tehtyä, kunhan ilmat viilenee :) Nyt täytyy alkaa väsäämään pojalle ruokaa, jotta jaksetaan lähteä vielä kaupoille, urheilukauppoja kiertämään ja pojalle treenivehkeitä uusimaan. Palaillaan taas!


4 kommenttia:

 1. Toi leikkuulauta on kyllä niin kiva :) -Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Kyllähän leikkuulautakin on osa sisustusta ja sekin voi olla kaunis :) Sisustusliike Dreamsistä saapi ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on, en vain voinut vastustaa ;) Dreamsistä niitä löytyy :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3