Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Futiskentän laidalla..

Moikka,

tänään on taas vietetty ilta nauttien iloisesta ja tunnerikkaasta junnufutiksesta :) Tekee hyvää olla ulkona niin paljon nykyään, minä kun olen normaalisti sellainen kotihiiri. Ainut, mikä asiassa kärsii, on se koti. Jotenkin tuntuu, että nykyään ei yksinkertaisesti ehdi yhtään mitään tehdä kotona. Kaikki aika menee töissä tai kentän laidalla. Eikä siinä, nautin kyllä molemmista todella paljon, mutta ois se ihanaa ehtiä (ja jaksaa..) kotiakin laitella taas pitkästä aikaa :)

Huomasin, että uusi lukija tullut joukkoomme, tervetuloa! Toivottavasti viihdyt blogini  parissa :) Kommenttejakin saa heitellä, ne ovat blogin kirjoittamisen suola, jokaisesta kommentista olen kiitollinen, koska silloin tiedän, että siellä on lukijoita ;) Toki, pian täyttyy 20 000 käynnin määrä täällä, se on kyllä huikeaa ja kertoo, että siellä ruudun takanakin porukkaa on! <3 <3


Murun kanssa leipastiin pannukakkua eräs ilta,
tai oikeastaan Roni leipoi, minä autoin :) 


Viikonloppu vierähti Aulanko Cupissa Hämeenlinnassa, oli kyllä ihana reissu ja kiva päästä pojan kanssa pikkuselle reissulle, lapset ne jaksaa olla innoissaan jo vaikka yhdestä hotelliyöstä <3 Ehdittiin myös pikaisesti piipahtaa Aulangon kylpylässä, mutta oli kyllä melkoisen pieni, eikä muutenkaan mitenkään ihmeellinen. Normaalihintaan en sinne menisi, onneksi me saimme ryhmäalennuksella liput :)

Hotellihuoneen maisema, kovin sateinen, mutta kaunis :) 
Dreamsissä laittelin tänään yläkertaa uuteen kuosiin ja voi että nautinkin taas kun oikein kunnolla ehti paneutua esillepanoihin. Vielä jäi kesken, mutta illalla tässä sain vielä pelien jälkeen verhot silitettyä huomista varten, joten huomena jos saisi vielä viimeisteltyä sen. Uusi tuotemerkki Svanefors toi liikkeelle paljon lisää verhoja, keittiöpyyhkeitä, sisustustyynyjä sekä torkkupeittoja, joten nyt riittää uutta valikoimaa myös
tekstiileissä!

Huomenna täytyy myös ehtiä pakata kamat valmiiksi perjantaita varten, kun järkkäämme keväällä jo menestykseksi nousseen Manskin POP UP tapahtuman uudelleen, eli pistetään OUTLET teltta pystyyn Kouvolan kävelykadulle ja myydään loput kesätuotteet pois erittäin huikein tarjouksin! Joten, kaikki kynnelle kykenevät, perjantaina kannattaa liikkua keskustaan klo11-17, parhaat viedään päällimmäisenä ;)


Toukokuun POP Up teltta :) Toivotaan, että ilma taas suosii meitä! 

Tänään saapui myös SIAn uusi kuorma, mutta siihen en ehtinyt paneutua ollenkaan.. Jospa huomena saisin myös muutaman kuvan liikkeen uusista tuulista otettua :) Riviera Maisoninkin puoli on uudistettu!

Paljon siis on touhuttu, vain vähän ehtinyt kuvailemaan, saatikka kirjoittelemaan tänne. Mutta, yritän parhaani mukaan olla ottamatta stressiä siitä ja kirjoittelen aina, kun vain löydän sille aikaa. Viime aikoina on tullut taas muistutuksia siitä, kuinka tärkeä on muistaa huolehtia myös omasta hyvinvoinnista, eikä aina vain suorittaa.

Aurinkoisempaa viikkoa toivotellen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3