Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 18. elokuuta 2014

Tukholman Formex kuulumisia osa1

Heissan!

Aivan mahtava reissu takana!! Ensimmäistä kertaa Tukholman Formexissa, koko scandinaavian suurimmilla sisustusalan messuilla ja kyllä oli matka käynnin arvoinen! Nyt on pää niin täynnä ideoita ja ihania juttuja, että menee aikaa päästä takaisin maan pinnalle ;)

Lähdimme matkaan keskiviikkona laivalla, kannella sain muutamia kivoja kuvia Helsingistä meren suunnalta. Tuomiokirkko on upea näky korkella kukkulalla. Tuuli alkoi kyllä jo alkuvaiheessa olla niin kova, ettei kauaa viitsinyt palella kannella. Yöllä olikin niin kova myrsky, ettei nukkumisesta tullut mitään, vaikka ajoissa koitettiinkin nukkumaan mennä.








Tukholman päässä alkoi suunnistaminen messukeskukseen matkalaukkujen kanssa, hienosti kyllä löysimme perille julkisilla. Takaisintulo ja hotellille pääsy ei mennytkään ihan niin helposti, seikkailimme pitkin tunnelbanan tunneleita, mutta kokemuksesta oppineena seuraavat päivät kävelimme junalta hotellille ;)








Käveltyä tuli aivan mielettömiä määriä noina päivinä, onneksi olin varautunut matkaan hyvillä kengillä! Messukeskus oli aivan järjettömän kokoinen, eikä 3 päivää edes riittänyt kaiken näkemiseen. Minä kun olen sellainen tutkija ja valokuvaaja, että mielenkiintoisilla osastoilla vierähti helposti useampikin tovi. Kuvia puhelimeen oli kertynyt satoja. Tänne täytyy valkata vain muutamia parhaita, koitan myöskin keskittyä uusiin merkkeihin, joita tilasin liikkeelle. Olen niin innoissani uusista tuotteista, että iiiikkk!!!


Svaneforsin uutuuksia tulossa myös pian Dreamsiin!! 


Yllättävän vähän oli joulua tarjolla, jonkin verran kuitenkin :) 


Tanskalainen perheyritys Krasilnikoff on yksi uusimmista hankinnoista. Aivan mielettömän söpöjä astioita, pyyhkeitä, koreja, termospulloja ym. ihanaa keittiömaailmaan <3 <3 Happy Mugs & Happy Stars ovat heidän suosikkisarjansa ja kyllähän ne olivat aivan syötävän ihania! Näitä joudumme hieman odottelemaan, luultavasti saan ensimmäisen kuorman vasta syyskuun lopulla, mutta tässä jo teille kuvia tulevista tuotteista.





Happy Mugs! 

Happy Stars sarjaan kuuluu jo monenlaista kuppia ja kulhoa :) 




Paljon, paljon muutakin ihanaa tulossa, monia uusia tuttavuuksia tehty ja ideoita saatu. Myös Design Kellari löysi monia uusia merkkejä valikoimiinsa, itse odotan ehkä eniten käsintehtyä Iris Hantverkin valikoimaa ;)




Mutta kirjoittelen lisää myöhemmin muista uusista jutuista ja laittelen vielä paljon kuvia, nyt on kuitenkin pakko alkaa pyykinpesuun ja muuhun kotoiseen touhuun, sitä kun on kertynyt tässä reissujen aikana. Palailen pian Tukholman kuulumisilla!





4 kommenttia:

 1. Mella varmaan muistaa meidän metroajelut Tukholmassa...Päivikin oli mukana matkassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. terveisin Tiina

   Poista
  2. Heh, melkoinen sokkelo oli joo :) Varsinkin kun ei meillä Kouvolassa ole tuollaisiin julkisiin tottunut!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3