Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 19. elokuuta 2014

Syksyisissä fiiliksissä + Tukholman kuulumisia osa2

Heissan,

täällä todellakin alkaa tuntua siltä, että kesä on meidät jättänyt, vaikka kovasti vielä uskon ja toivon, että lämpöiset, aurinkoiset päivätkin vielä meitä ilahduttavat moneen kertaan ennen kunnon syksyä. Tänään kuitenkin vettä on tullut oikein roimasti, välillä kunnolla tuuli heiteillyt kamoja ja iltakin jo niin pimeä, että lyhtyjä ja tuikkuja sain taas sytytellä :) Sekin on kyllä ihanaa!

Pojalla oli tänään sateesta huolimatta futispeli, onneksi juuri silloin ei sentään kaatamalla enää satanut. Kävin töiden jälkeen pikaisesti laittamassa saunan ajastukselle matkalla peliin, jotta päästiin suoraan pelin jälkeen lämmittelemään :) Nyt on saunottu ja villasukatkin kaivettu jalkoja lämmittämään, on kyllä niiiin syksyinen fiilis! Vaikken sen tuloa vielä kyllä myönnäkään ;)

Lupasin vielä lisää kuvia myös Tukholman reissulta, niitä tosiaan tuli otettua aivan mieletön määrä ja eilen illalla koitin kovasti käydä kuvia läpi ja muokkailla juhlkaisukelpoisiksi.. Huoh, mikä homma! Jotain sentään sain tehtyä, mutta vain murto-osan kuvista muokkasin.
Yllätyin itsekin, kuinka vahvasti pastellisävyt olivat yhä voimissaan myös syksyn trendeissä, vaaleanpunaisen rinnalle on selvästi noussut vaalenvihreä, melkein mintunvihreän sävy, hieman ehkä hempeämpi kuitenkin kuin mihin itse miellän 90-luvun mintunvihreän.. heh! Ysäri palailee :) Myös tumma luumu oli monesti yhdistettynä vaaleanpunaiseen, niistä tuli kyllä myös makeita yhdistelmiä!Monilla osastoilla oli myös panostettu todella runsaisiin kukka-asetelmiin,
suurimmaksi osakseen silkkikukista. Todella upeita! 

Kovin mitään suurta, mahtavaa uutta trendiä ei ole tulossa, talvella kovasti voimassa yhä kulta, hopea ja harmaa valkoisen kanssa. Toki paljon oli eri tyylien värimaailmoissa myös eroja.

Aamiaisella kadunvarsi kahvilassa :) 


Tässä nyt vielä hieman yleisiä kuvia messuilta, seuraavassa lupaan laitella kuvia myös eräästä Dreamsin uudesta tulokkaasta, jota odotan todella innolla!! Mutta siitä lisää myöhemmin :) :)

Palailen Tukholman pariin, kunhan saan lisää kuvia muokkailtua. Päässä pyörivät myös liikkeen suunnitelmat, kun uudet merkit tulee mahduttaa ansaitsemallaan tavalla putiikkiin... Minulla pitäisi olla kunnon tavaratalo, että saisin kaiken haluamani mahtumaan! Heh :) Maailma on niin täynnä kaikkea kaunista <3
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3