Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 8. elokuuta 2014

Synttäriviikkoa ja hellettä :)

Moikka,

aivan ihania nämä kesäillat, kun alkaa jo hieman hellekin taittumaan normaalimpaa kesäilmaan kohti. Juuri lähti isäni kihlattunsa kanssa syntymäpäiväkahveilta, ei sen suuremmin tässä juhlisteltu, mutta hyvä syy hieman herkutella kahvin lomassa ;)
Yhä odottelen uusia pirttipenkkejä tähän takapihalle, todella kiva istuskella näissä viimistä päivää vetelevissä tuoleissa, jotka keikkuu ja notkuu joka suuntaan uhkaavasti.. Isä lupasi piakkoin tehdä penkit, saas nähdä millaisella toimitusajalla saan ne. Toivottavasti pian!


Helteinen viikko ollut töissä, vaikka lämpöisistä keleistä nautinkin, on töissä ollut kyllä liiankin kuuma, kun ei meinaa jaksaa mitään ylimääräistä tehdä. Lyhtytalon aivan ihania uutuuksia tuli tällä viikolla, kuorman purku oli melkoinen operaatio tässä kelissä, mutta onneksi laatikoista tuli niin hempeitä ja kauniita tuotteita, että niiden esillepano kyllä palkitsi <3 <3


Samassa kuormassa sain Lyhtytalolta lisää ihania kananmunakaappeja, jonka kotiutin heti myös itselleni <3 No, nämä valkoiset taas jo loppuivat, mutta tilaan pian lisää :) Kyllä onkin niin kaunis, että sitä voisi vain tuijotella!

Täällä on viikko mennyt taas kiireellä, iltaisin futista ja synttäreitä, päivisin töitä. Huominen vielä ja sitten pari päivää vapaata :) Ensi viikko onkin työn puolesta lyhyt, kun lähdemme Design Kellarin Johanin kanssa Tukholmaan Formex messuille keskiviikkona, sieltä luvassa sitten parhaat palat reissun jälkeen :) :)

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!!!


4 kommenttia:

  1. Onnea <3 onko nuo ihanat tähdet lyhty talon, onko verkkokaupassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne :) Kyllä, kauniit tähdet ovat Lyhtytalon. Vielä ei löydy nettikaupasta, mutta lisään ne sinne lähipäivinä :) HIeman ollut ongelmia netin kanssa töissä, joten täytyypi tehdä se kotona :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3