Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 20. helmikuuta 2014

Vastaus ihanaan haasteeseen

Moikka!

Täällä sitä porskutellaan 5. päivää ilman tupakkaa ja yllättävän hyvin on mennyt :) Pari todella vaikeaa päivää oli, mutta eilen ja tänään ollaan jo menty aika arkisissa meiningeissä!! Jee!! Olen VAPAA siitä orjuudesta, ja päätän myös pysyä vapaana.

Tämä ollut osittain se syy, että tällä viikolla on ollut blogissa hiljaista, kovin paljon ei ole pystynyt keskittymään mihinkään. Poika taas kerran kuumeessa ja kotona ollaan, tänään kävin muutaman tunnin töissä, samoin huomena, mutta pääasiassa hoitelen pikku potilasta, taas... Tulisi jo kesä!!

Sain viime viikolla haasteen ihanalta Katjalta Sydämellä tehtyä -blogista ja nyt viimein ajattelin siihen vastailla. Tykkään haasteista, joten kiitos kaunis tästä :)

Haasteen nimi on TOP5, jossa minulle annettiin 5 aihetta, joista minun tulee kertoa 5 tärkeintä asiaa.
Sain aiheet :
                      1. KEVÄT
                      2. LAPSUUS
                      3. HAAVEET
                      4. TYÖN MERKITYS
                      5. ELÄMÄN ARVOT


Huh, johan on painavat aiheet Katja keksinyt.. En luettele erikseen 5 asiaa jokaisesta, vaan laitan ne tekstin muotoon. No, tästä se lähtee, toivottavasti jaksatte lukea :)

1. Kevät.. aahhh.. jo niin kovasti mielessä ja odotuksissa :) Rakastan kevät-talvea, jolloin aurinko alkaa paistaa kunnolla ja lumet (nytkin ne vähäiset) sulaa, pieniä vesipuroja kulkee pihoilla ja liplattelee. Kun pihapuissa alkaa hiljalleen näkymään vihreyttä ja viimein on talven pimeys voitettu!!! VALOA!!! Keväällä herää henkiin luonnon lisäksi myös ihmiset ja vastaan tulee taas pitkästä aikaa hymyileviä kasvoja. Kesän odotus on alkanut <3
2. Lapsuus. Kaikkein tärkein asia, jonka haluan antaa pojalleni muistoksi lapsuudesta, on rakkaus ja turvallisuus. Itselläni oli aivan ihana lapsuus, kasvoin omakotitaloalueella, mutta lapsia oli muutaman vuoden ikähaarukassa yli 30 ja leikit sen mukaiset. Oli 80-luvun alku ja elettiin "hieman" rennompia aikoja kuin tänä päivänä. Lapsuuden leikeistä on jäänyt monta ihanaa ystävää, joiden kanssa yhäkin olemme läheisiä <3 Haluan, että oma poikani muistelee lapsuuttaan samalla rakkaudella, kavereita meidän naapurustossa ei paljon ole, mutta onneksi koulun alkamisen myötä on heitäkin alkanut löytymään :)

3. Haaveet. Niitä on paljon!!! Kuten te kaikki varmaan jo tiedätte, olen kova unelmoimaan :) Elämä ilman unelmia on tylsää paikallaan junnaamista, aina pitää olla jotakin mitä odottaa. Itselläni monet haaveet ja unelmat liittyvät matkustamiseen pojan kanssa, mutta on siellä yhtenä suurimpana oman kesämökin saaminen. Se on jo pitkään kutkutellut mieltä. Tällä hetkellä pojan kanssa unelmoidaan Espanjan matkasta, jalkapalloa katsomaan. Sekä tietysti Turkin matkasta, ystäviä on taas kova ikävä ja sitä maata <3 Sisustusunelmiakin on vaikka ja kuinka paljon, mutta niistä kirjoitin pari postausta sitten, joten niistä ei nyt enempää.
4. Työn merkitys. Hmm.. tämä onkin melkoinen. Tällä hetkellä työni merkitsee minulle erittäin paljon. Koin muutama vuosi sitten pahan burnoutin ja tuolloin työn merkitys muuttui aivan täysin! Ennen töissä tuli käytyä sillä ajatuksella, että sieltä saa palkan ja elämän maksettua, toki siellä myös tahtoi viihtyä. Burnoutin jälkeen aloin todella miettiä, mitä tahdon tehdä ja päätin olla hullu ja perustaa oman yrityksen, toteuttaa yhden monista unelmistani. Mutta sepä onkin ollut aivan mielettömän upea päätös, hetkeäkään en ole viimeisestä vuodesta katunut. Vaikka yrittäjänä ei tienistit välttämättä ole niin suuria, eivätkä varmoja, kuin palkansaajana, se vapauden tunne voittaa kaiken. Ja se, että saa tehdä sitä mistä nauttii, sitä mikä tuo iloa ja energiaa elämään, eikä vain vie sitä. Minulle, tällä hetkellä, työ merkitsee (pojan jälkeen) kaikkea <3

5. Elämän arvot. No, nämä menivät myös täysin uusiksi silloin muutama vuosi sitten. Pari vuotta kun viettää miettimällä omaa elämäänsä, oppii aika paljon itsestään. Ja niistä arvoista. Perhe ja ystävät nousivat todella suureen osaan tuona aikana, eikä vain kliseenä, vaan aivan konkreettisesti. Opin ymmärtämään, että mikään määrä rahaa ja mainetta ei tule korvaamaan sitä aikaa, jonka vietin poissa läheisteni luota. Opin myös, että omaa eikä läheistenkään terveyttä pidä pitää itsestäänselvänä ja siksi olen hiljalleen opetellut elämään myös uudella tavalla, ensin ruokavalion (joka nyttemmin on kyllä lipsunut..) ja sitten tämän tupakanpolton lopettamisen merkeissä. Nauti elämästä, joka hetki! Se on varmaan arvoistani tärkein. Koskaan ei voi tietää, milloin on kenenkin aika lähteä, joten elää pitää tässä hetkessä, eikä tulevaisuudessa. Kuten minulla ennen oli tapana.


                    
Kenenköhän unelma tuolla pullossa tekee matkaansa? :)

    KEVÄISEN IHANAA LOPPUVIIKKOA TOIVOTELLEN!!!  <3

1 kommentti:

  1. Näitä on mukavaa lukea, kiitos että otit haasteen vastaan ja höystit sen vielä ihanilla kuvilla ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3