Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 7. helmikuuta 2014

SisustusUnelmien TOP 5

Moikka!

Täällä sitä toisella silmällä katsellaan pojan kanssa Uunoa ja toisella luetaan blogeja unelmoiden :) Tänään ei todellakaan ole ollut se helpoin päivä, hetken kierittyäni itsesäälissä, päätin että kyllä se on vaan taas kerran nostettava itsensä ylös kuopasta ja uskottava, että tästäkin selvitään :) Ja jännä juttu, hetken sitä itsellekin uskotellen, fiiliskin parani taas kummasti!!

Olen nähnyt muutamassa blogissa, että on tehty listausta niistä ihanimmista sisustus unelmista. Oi, minulla on niitä on niiin paljon :) Mutta tässä olisi muutama ;Riviera Maison Kensington Love Seat, aah....
Tuohon viereen joku kiva korkea pieni pöytä kahvikupille ja avot!
Tämä onkin hinnaltaan hieman isompi unelma, Riviera Maison Kensington Sofa.
Olisi kyllä niin upea meidän olohuoneessa!!! <3 


RM Driftwood ruokapöytä, kyllä jouluna saisi
kauniin kattauksen tämän ihanuuden päälle!

Kuten jo monesti olen pikku vessan remontista puhunut, niin
tämän RM Hampton peilin tahdon ehdottomasti sinne ;) 
Siinä tämänhetkiset unelmat Riviera Maisonilta. Saas nähdä milloin nämä saan toteutettua :) Mutta unelmia pitää olla, eikö vain?? 
Sitten minulla on hieman erikoisempi unelma, ollut jo vuosikausia. Ei kyllä sovi mitenkään tämänhetkiseen kotiini, mutta sitten joskus kun on omakotitalo, teen sinne 1950 -luvun oman baarin/loungen, johon tulee jukeboxia jne. Sekä tämä herkullinen jääkaappi <3 <3 Aika RM painoitteinen unelmalista ;) Pikkuhiljaa, yksi unelma kerrallaan, tulen nämä toteuttamaan. Ensimmäisenä listalla on varmasti tuo peili, koska sitä vessan remonttia tässä jo suunnittelen. Nyt kuitenkin aikataulu hieman viivästyy, koska liikkeellä alkaakin oma remonttinsa, joten voipi tovi kestää kodin suurempiin muutoksiin. Mutta on se kiva, kun on jotain, mitä odottaa <3 

Nyt poika nukkumaan ja itsekin TV:n ääreen, se on työaamu vielä huomenna. 
Kauniita unia, unelmien kuvia :)

4 kommenttia:

 1. Kauniita unia ja just niitä ihania unelmia <3

  VastaaPoista
 2. Pitäisi itsekin laittaa ylös oma lista,mitä kotiin pitäisi hankkia.ihan kiva idea,ja nämä kuvat vielä lisää tuo sitä konkreettisuutta.

  http://www.madeinkoti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Joo, konkretisoitui itsellekin kivasti, täytyy vaan alkaa säästämään ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3