Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 24. helmikuuta 2014

Hullaantuneena vaaleanpunaiseen!

Moikka!

Minä olen totaalisen hurahtanut!! Ennen en pitänyt vaaleanpunaisesta ollenkaan ja nyt laitan sitä joka paikkaan ;) Tänään lähdimme äidin kanssa pikaisesti käymään Jyskissä hakemassa pikkuvessaan mattoa, reissussa meni yli 3h ja ostin vahingossa myös tietokoneen.. ja vähän muuta ;) HUPS!

WC:n mattojen vaihtoehtoja katsellessa raikas kirkkaan vaaleanpunainen matto vei huomioni koko ajan, enkä siinä vaiheessa vielä ollut päättänyt, millä värillä piristän pikkuvessaa. Äiti sanoi vieressä, että sinähän et ole koskaa sietänyt vaaleanpunaista! En niin, mutta nyt olen hulluna siihen!! Joten, odotellessa pikkuvessan isompaa remonttia, halusin sinne pientä muutosta ja niin siitä tuli vaaleanpunainen wc.Huomenna viimeinen lomapäivä ja yrittäjä perinteisesti viettänyt lomansa kipeänä sohvan pohjalla :( No, en onneksi koko lomaa, lauantaina oli se kunnon energiapiikki ja siivouspäivä, eilen alkoi tuntua jo todella flunssaiselta, mutta iltapäivä meni pojan turnauksessa. Hienosti pelasivat ja voittivat kaikki 3 peliä, muru teki 4 maalia <3 Loppupäivä vietettiin vaarilla ja sinnehän se poikakin jäi hiihtoloman viettoon muutamaksi yöksi. Joten minä olen saanut sairastaa ihan rauhassa.
Tänään tosiaan piti ihan pikasesti hakea se matto vessaan, mutta vähän vierähti reissulla ja uusi tietokonekin tuli hankittua :) Mutta, se tuli tarpeeseen ja voin jättää tämän vanhan hurisevan koneen liikkeelle työkoneeksi. Samalla pyörähdettiin liikkeellä hakemassa myös vähän vaaleanpunaista, kuten tuo ihana LOVE-kori sekä vähän kukkia :)


Toivotaan, että olotila huomena jo on vähän parempi, että jaksaa palata takasin töihin. Aivothan siellä on koko ajan, ja melkein puolet tästäkin lomasta, olen suunnitellut uusia juttuja, muokkaillut kuvia, remontin suunnittelua, jne. Sellasta se yrittäjän elämä on ;) Täytyy yrittää seuraavalla lomalla lähteä jonnekin kauas kotoa, jotta osaisi oikeasti rentoutua ja saada ajatukset pois töistä. Vaikka ne onkin ihania ja innostavia asioita, joita päässä liikkuu, tulisi joskus osata vain rentoutuakin.Kovasti minua häiritsee nyt nuo tummanruskeat hyllyt, sekä peili ja allaskaappi. Tekisi mieli maalata kaikki valkoiseksi, mutta tulisiko sitä silloin jo liikaa? Mitä olette mieltä? Siirsin eteisen lipaston myös vessaan, koska aina on pulaa säilytystilasta ja vielä enemmän tasosta. Aiemmin ei ollut minkäänlaista tasoa, ja esim. meikatessa meikkipussi piti olla pöntön päällä. Tilapäisratkaisu ennen remonttia. Mutta sopi onneksi tuohon pieneen väliin :) Kuvissa huomaa hyvin, että peilikaapin valo on todella keltainen (joka on yksi iso syy siihen, että tahdon vaihtaa sen!), koska vaaleanpunainen näyttää aivan persikalta :( Onneksi kuitenkin livenä ei näytä ihan tuollaiselta, vaan oikein raikas vaaleanpunainen, kuten tuo kukka taulussa.

Mutta nyt Finrexiä juomaan ja rentoutumaan illan ohjelmien pariin :) Heittäkäähän mielipiteitänne, maalaanko valkoiseksi vai annanko olla? Ihanaa, keväistä viikkoa kaikille!!

3 kommenttia:

  1. Vaihdappas kuule Se loisteputki tai sen suojakotelo, niin tulee kirkasta. 😊

    VastaaPoista
  2. Mites tapetti tuonne peräseinälle, missä on ruskeaa sekä valkoista? Sitten ruskea alakaappi menisi hyvin ;)

    VastaaPoista
  3. Ja tapetissa voisi muuten olla jotain pinkkiäkin! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3