Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 17. helmikuuta 2014

Se ois loppu nyt!

Heissan!

Pian 2 päivää polttamatta :) Aikamoista ollut, koko ajan tekee mieli laittaa suuhun jotain, joten saattaa olla että muutama kilo tulee tässä hankittua, mutta onhan se sen arvoista. Olen tässä onnistunut käymään laatikoita läpi ja heittämään turhaa kamaa pois, koko ajan pitää olla aktiivinen, ettei ole aikaa miettiä. Mutta saapahan paljon aikaiseksi ;)

Käytiin tänään mummia moikkaamassa syntymäpäiväkahvien merkeissä sekä pojan uimakoulussa illalla. Huominen menee varmaan nopeammin, kun on työpäivä. Tällä viikolla onkin vain 4 päivää töitä ja sitten jään 4päiväksi minilomalle pojan hiihtoloman kunniaksi!! Tekee varmasti oikein hyvää meille molemmille.

Sain viimein otettua uudesta ihanasta taulustani kuvan päivänvalossa, jotta värit näkyvät kunnolla, joten tässä se nyt on :)
Lauantain kauppareissulla sain viimein vaaleanpunaisia tulppaaneja, joita jo pari pari päivää etsiskelin. Ihanan keväistä :) Toivottavasti onnistun pitämään ne hengissä mahdollisimman pitkään kaunistamassa kotiani <3
Hetki kerrallaan mennään tällä hetkellä ja olen vain onnellinen jokaisesta tunnista, jonka selviän ilman savuja. Joten, pitemmittä puheitta, mukavaa maanantai-iltaa kaikille!!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3