Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 3. helmikuuta 2014

DIY Arjen onnea ja Unelmia

Heips!

Joskus, kun on kiire, ja elämässä on jotain stressaavaa meneillään, hermot on kireällä ja tuntuu ettei mikään onnistu. Näin se on varmaan jokaisella joskus. Kuitenkin täytyy yrittää muistaa ne monet hyvät ja ihanat asiat, pienetkin, arjen onnen hetket ja menestykset. Omat sisäiset unelmat ja elämän kauneus. Se ei aina kuitenkaan tunnu olevan itsestäänselvyys, että näitä asioita muistaa miettiä, silloin kun kaikki ei menekään hyvin.

Siksi, vuosia sitten, aloitin kirjoittamaan Onnellisuuden päiväkirjaa, johon tuli kirjoittaa joka ilta 3 asiaa, jotka olivat hyvin sinä päivänä, toivat hymyn huulille tai edes yleisesti ottaen olivat hyvin. Kirjoitin päiväkirjaa muutaman vuoden ja sitten, jostain syystä, se jäi.

Vuodenvaihteessa näin Oma koti onnenpesä -blogissa idean, joka toi päiväkirjan taas mieleeni ja päätin toteuttaa sen myös itse.

Vanha lasinen kurkkupurkki ja olohuoneen
verhoista ylijäänyt pellavakangas :)

Laatikoista löytyi myös pätkä valkoista silkkinauhaa :)
Liimasin nauhan kaksinkerroin korkin ympärysmitan
pituudelta. 


Vaaleanpunaisen ollessa kevään hittiväri, valitsin
heleän pinkin paperin tekstin pohjaksi. 

Päätin kirjoitella pitkin vuotta sekä pienistä onnen hetkistä, että suurista unelmista, ja miksei niistä pienemmistäkin, paperilapuille ja säilöä ne purkkiin. Ensi uutena vuotena otan hetken aikaa itselleni ja luen, mitä kaikkea ihanaa onkaan mennyt vuosi pitänyt sisällään :)

Näin muistutan itseäni ajattelemaan positiivisesti, sekä olemaan kiitollinen. Elämässä on kuitenkin niin paljon asioita, joista pitäisi muistaa olla kiitollinen ja usein ne arjen murheiden keskellä unohtuu. Unelmat tuovat voimaa ja innostusta arkeen <3Tässäpä siis teillekin idea arjen positiivisuuden ylläpitämiseen :) Kuinka moni kokeilee?? Mikäli päätätte ottaa haasteen vastaan, muistathan minua pienellä kommentilla, on ihanaa kuulla, miten muut tämän toteuttavat :) Tottakai olen onnellinen kaikista kommenteista, päätit tehdä tämän tai et <3
Palaillaan taas!

10 kommenttia:

 1. Olipa ihana vinkki ♥ Tämän voisin toteuttaa jollain tapaa kyllä, ajatuksena ainakin tosi hyvä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja siis tämän ei ole tarkoitus olla se "päiväkirja", eli en meinaa joka päivä kirjotella, mutta aina kun siltä tuntuu. Tuossa se eteisen pöydällä kuitenkin muistuttelee olemassaolostaan ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tää onkin toteuttamisen arvoinen juttu :D ja varmasti hyödyllinen tässä hermoja kiristelevässä oravanpyörässä...onneksi mulla on kertýnyt moooonta tyhjää purkkia kaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, purkit jatkokäyttöön vain :) Unelmointi on tärkeää ja hyvien asioiden muistaminen vielä tärkeämpää :)

   Poista
 4. Ihanasti kirjoitit! Tuo positiivisuus olisi niin hyvä pitää mielessä, vaikka välillä kiristääkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä, välillä kiristää jokaista, eikä aina meinaa muistaa, kuinka paljon hyvää elämässä kuitenkin on, tämä vinkki auttaa siinä ainakin vähäsen :)

   Poista
 5. Viisaita sanoja <3 t.äippä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3