Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 7. helmikuuta 2014

Rauhallinen aamu :)

Heissan!

Ai että minä nautin harvinaisista rauhallisista aamuista, kun ei ole kiire minnekään, voin nauttia monta kupillista kahvia rauhassa, katsella aamun hömppäsarjoja ja surffailla blogeissa :) Tänään on sellainen päivä! Onneksi on apureita töissä, jotta silloin, kun todella tuntuu, että on rennon aamun tarpeessa, on mahdollisuus se myös toteuttaa. Taas näitä elämän pieniä iloja <3

Sisustusliike Dreams tulee kokemaan huikeita muutoksia kevään aikana ja remonttia on suunniteltu tämä viikko. Vielä en uskalla paljastaa sen enempää, mutta lupaan kirjoitella suunnitelmista, heti kun kaikki on täysin varmaa ja asiat pääsevät vauhtiin :)

Tällä viikolla kaikki energia onkin mennyt liikkeelle ja kotona ei tunnu tapahtuvan mitään muuta kuin haaveilua. Koko ajan katselee ympärilleen, että tuon voisi muuttaa, ja tuon, sekä tuon, mitähän tuohon kohtaan laittaisi?? Mutta, eikös se niin mene, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)

Ainiin, saatiinhan me pojan huoneen muokkailua hieman alkuun, kuulema pitäisi yksi seinä maalatakin siniseksi, emme vain vielä ole päässeet yhteisymmärrykseen, minkä sävyinen ;) Tottakai minä aikuisena päätän, mutta haluan pojan mukaan oman huoneen suunnitteluun, jotta saa mieleisensä huoneen ja tuntee samalla olonsa tärkeäksi <3

Pojan vaatehuoneen oveen laitettiin dc fixillä liitutaulu,
unelmakin näkyy siinä :) 

Mitalit ovat pojalle tottakai tärkeitä, joten niille omistettiin oma seinä <3 

Vasta siis yksi nurkka valmiina futishuoneesta, mutta
kyllä se siitä alkaa valmistumaan kevään aikana!


Liitutaulusta tuli reilusti pienempi kuin olin suunnitellut, ensimmäistä kertaa kokeilin liitutaulu tarraa ja se ei sitten ollutkaan niin helppoa.. Seinä kun on hieman "röpelöinen", ei saatu sitä millään siistin näköiseksi, aina jäi kuplia ja niitä poistellessa tarra aina repesi.. No, poika onneksi sanoi haluavansa paljon pienemmän ja kokeiltiin sitä sitten vaatehuoneen oveen, johon oli selvästi helpompi saada tarra siistiksi :)

Minun hieno idea kehystää liitutaulu kauniilla hopean värisellä dc fixillä näyttää lopulta siltä, kun se olisi ympäröity ilmastointiteipillä.. Harjoitus tekee mestarin!! Heh, aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta ;)

Huomasin muuten, että olen saanut seuraani muutaman uuden lukijan, lämpimästi tervetuloa jakamaan unelmani ja mietteeni, toivottavasti viihdytte mukana ja muistakaahan välillä heittää kommenttia, se niiiiin kovasti aina piristää ;) Kiitos siis kaikille viime postaukseen kommentoineille, se sai kivasti palautetta!!5 kommenttia:

 1. Huomenia :) Joskus täytyy muistaa vetää henkeä ja kuulostella mitä itselleen kuuluu!! ♡ Täällä valtakunnassa kaikki hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on :) Kaikenlaista kokeneeni siihenkin on oppinut <3

   Poista
 2. Dreams on aivan huikean ihana kauppa. Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä uutta Dreamsiin tulee.

  Mistä ostit tuota dc fixiä? Olen nyt monessa blogissa törmännyt siihen ja vaikuttaa tosi kätevältä. Haluaisin itsekin kokeilla sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse, kauniisti sanottu :) Jotain todella erikoista on tulossa!! Ostin sitä Sinellistä, siellä oli aika hyvä valikoima. Hieman kyllä ainakin isomman alueen kanssa vaatii harjoittelua, kuplia kun saa helposti aikaiseksi jo lapsen koulukirjoihin ;) Seuraavaksi kokeilen jotain pienempää.

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3