Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 5. joulukuuta 2015

Ripaus punaista..

Heissan! 

Täällä on vietelty kiireistä joulunalusaikaa töissä, joka ilta kotona melkein vasta 8 aikaan, joten vähäiseksi on jäänyt iltaisin koneella olo. Olen kuitenkin viimein saanut inspiraation kodin laittoon oikein kunnolla ja täällä onkin paljon uusia ihania asetelmia nurkissa sekä hieman huonekalujen paikkojakin muunneltu :) 
Kesällä rakastuin näihin Riviera Maisonin Cordoba maljakoihin, mutta silloin jo mietin, että kuinkahan käy talvella, mitä ihmettä niihin tuunaan, kun ovat kuitenkin porattuna seinään ;) Olin kuitenkin varma, että jotain kivaa niihin saan aikaiseksi ja pari iltaa sitten sain idean. 
Minulla on tänä jouluna iskenyt hirveä himo punaiseen! Joten laitoin punaiset pallovalot roikkumaan maljakoihin, sisälle hieman tekolunta ja hopeisia palleroita, sekä kaunis pieni sydän. Luonnossa jotenkin tosi hellyyttävä, ei oikein välity kuviin, miten ihanat näistä tuli! Ainakin siis omasta mielestä ;) 
Ei voi olla liikaa valoja jouluna ;) Niin paljon muutakin ihanaa on tullut laiteltua, että kuvia ja juttua riittäisi, kunhan ehtii tänne kirjoittelemaan. Mutta lisää luvassa ihan lähipäivinä!

Ihanaa ja rauhallista Itsenäisyyspäivää kaikille <3 On se upeaa, että saamme elää vapaassa maassa, ilman sotia ja sortoa. Muistetaan olla onnellisia kaikesta, mitä meillä on, eikä aina vain valittaa siitä, mitä uupuu <3

1 kommentti:

  1. Mä avasin eilen illalla mun joulukoristelaatikon. Mitä siellä oli? Pelkkää punaista, AAARRRGGG!! Mulla ei ole yhtään punainen joulu tänä vuonna. Ei kyllä oikein ole joulufiiliskään :( Kaipaan vain sellaisia vaaleita sävyjä. Enkelitytöt tms. olisivat nyt mieluisimmat joulukoristeet. Hyvää Itsenäisyyspäivää Sinullekin, Jessica ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3