Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 14. joulukuuta 2015

Hullaantuneena punaiseen

Heippa!

Niin se viikko jälleen vierähti. Joulukauppa on kovassa vauhdissa ja Dreams auki 7 päivää viikossa :) Hieman luntakin tänään tiputteli taivaalta, voi kunpa saataisiin valkoinen joulu!

Tänä jouluna olen todellakin hullaantunut punaiseen! Monena vuotena on menty pääasiassa hopean ja kullan sävyisesti, valkealla teemalla. Nyt iski hirveä himo punaiseen, mistä lie. Mutta kyllä se piristää kaiken tämän pimeyden keskellä :)

Dreamsistä onneksi löysin apuja tähän ongelmaani ja roudasin kotiin kasan punaisia tyynyliinoja, sekä napakan joulunpunaisen Nordic Home viltin lämmittämään viileisiin iltoihin. Mitäs tykkäätte? Sohvan vaihtoa odotan itse yhä, en vaan enää oikein voi sietää tuota nykyistä, saas nähdä milloin sen saisi vaihdettua, ehkä johonkin ihanaan Riviera Maisonin sohvaan ;)


Se ois enää 10 päivää jouluun, aika ihanaa! Voi kun tulis sitä lunta kunnolla, että pääsisi paremmin tunnelmaan. Minä olen tänä vuonna, ainakin tähän asti, välttänyt täysin joulustressin, suurimmaksi osakseen lahjat hankittu, kortit tänään postitettu, hommat hoidossa. Turhaa stressiä on turha ottaa, perussiivo riittää ja en ota paineita muustakaan. Toivottavasti pysyn yhtä rauhallisena aattoon saakka :)
Keittiöön toin punaista Harmony Life kaitaliinalla, samasta sarjasta sohvalla nököttää pieni sisustustyyny. Näitä vielä jäljellä muutamia, joten jos punaista kaipaatte, niin tiedätte mistä löytää ;)

Mitenkäs teillä muilla on jouluvalmistelut päässeet käyntiin? Onko joulun tunnelmaa jo havaittavissa? Nautitaan nyt, kun se on vielä edessä <3 Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tää punainen on kyllä hassu juttu. Minä kun en meinaa sietää sitä väriä missään, milloinkaan. Ja nyt kun sain mieheltä punasävyisen joulukukkaistutuksen niin oho, sehän näyttää niin hyvältä, että huomasin ostavani punavalkoisen koristetyynynpäällisenkin jouluksi :D Eli pieninä pilkahduksina punainen on kuin onkin oikein nätti väri! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vaan perinteinen joulunpunainen tekee paluuta ;) Olen kuullut monelta asiakkaaltakin samaa.. Mutta sehän on vain ihanaa, eikö?

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3