Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 17. joulukuuta 2015

Jouluisissa tunnelmissa

Heissan!

Viikon päästä tähän aikaan on jouluaatto jo juhlittu, päivät menee nopeaan ja pian jo juhlitaan vuoden odotetuinta päivää :) Ainakin se on odotetuin meillä, niin lapsen kuin minunkin puolesta. Tänä vuonna olen päättänyt olla stressaamatta, vaikka joulua kotona perheen parissa vietetäänkin. Niin paljon on töitä vielä ennen joulua, että parempi ottaa vaan päivä kerrallaan ja tekee sen, mitä ehtii.


SIAn ihana talvityttönen sai seurakseen punaisia marjaoksia :) 
Tänään olin päättänyt töiden jälkeen siivota. Kun saavuin kotiin, olin niin poikki, että päätin vain lämmittää saunan ja rentoutua. Siirtyi siis sunnuntaille asti. Ei haittaa, lepokin on tärkeää ja se että osaa välillä nollata. Ja eikös rentoutuminen ja rauhoittuminen kuulu jouluun? ;)
Missäs vaiheessa muilla on joulutouhut? Tänään satoi täälläkin viimein "kunnolla" lunta, harmi ettei se taaskaan ole pysyvää. Kyllä valkoinen joulu olisi paras lahja tänä vuonna <3

Huomenna jos pojan treenien aikana hakisi kinkun jo sulamaan hiljalleen. Hih, se tarkoittaa jo sitä, että joulu on todella lähellä! :) :)

Ihanaa joulun aikaa ihan jokaiselle sinne ruudun taakse <3ps. Pahoitteluni, että osa kuvista on hieman huonolaatuisia, huomasin sen vasta tässä suurennoksia katsellessani, eikä näin yöllä enää viitsi uusiakaan kuvailla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3