Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Hei, hei joulu!

Heissan! 

Niin ne pyhät vierähti, kotona oleskellen, pienistä hetkistä nautiskellen. 
Aurinko paistoi ja nurmi vihersi, pelattiinpa meillä jopa Tapaninpäivän futismatsi takapihalla ;) Tiina ja Tauno tonttuset pitivät vahtia, että minäkin osasin rentoutua.  Ihan helposti se ei aina minulta onnistu, mutta nyt tuntuu, että tänä jouluna osasin kyllä ottaa rauhassa ja poistaa turhat stressinaiheet :) 

Joulukuusen hain muutama päivä ennen aattoa, ensimmäistä kertaa itsekseni ja tulipahan valittua melkoinen joulupuu! Niin iso, ettei mahtunut kuusenjalkaan, joten näppäränä emäntänä vuolin puukolla melkoisen pitkän tovin, jotta saimme kuusenedes pystyyn. Vinokin se oli, mutta olipahan persoonallinen! :)Meidän pikku tonttu lahjanjakopuuhissa <3 


Kyllä oltiinkin oltu kilttejä, niin paljon saatiin kaikki lahjoja! Aattoiltana käytiin vielä joulusaunassa ja illalla pelailtiin Aliasta koko porukalla, sitä poika oli eniten odottanut :) 

Tänä jouluna on syöty hyvin ja nautittu kotona olosta, katseltu leffoja ja pelailtu lautapelejä. Kinkkua sulateltu kauniissa ulkoilmassa lenkillä sekä löhöilty sohvalla vierekkäin <3 Muuta en kaivannutkaan. 

Toivottavasti myös teillä on ollut rentouttava ja rakkaudentäyteinen joulu. Huomena paluu arkeen ja tohinaa riittää, kun ALE aika on alkanut myös Dreamsissä!
Mitähän sitä uutena vuotena keksisi? ;) 

1 kommentti:

  1. No jo on komea kuusi! <3 Rennolta kuulosti teidänkin joulu, se on juuri sitä parhautta :) Hyvää vuodenvaihdetta Jessica ja koitetaan nähdä pian!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3