Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Rakas, itsenäinen Suomi

Heissan taas!

Tänään on nautittu rauhallisesta vapaapäivästä, on todella harvinaista ja ihanaa, että ei ole kiire minnekään <3 Aamulla nukuttiin pitkään ja heti herättyämme sytytimme kynttilän Suomen syntymäpäivän kunniaksi. Tai poika sytytti.  Samalla katseltiin pihalla liehuvaa Suomen lippua ja keskusteltiin, mitä tarkoittaa Itsenäisyyspäivä.
On todella tärkeää muistaa olla onnellinen siitä, että saamme elää vapaassa maassa, ilman sotia ja sortoa. Jokainen päivä tulisi herätä aamulla muistaen, mistä kaikesta saakaan olla kiitollinen. Se ei vie nykyhetken ongelmia, mutta laittaa ne oikeaan pespektiiviin. On asioita, joita täytyy voida parantaa entisestään, mutta on myös asioita, joista valitetaan hyvinkin turhaan.

En sano moraalisaarnana, vaan muistutuksena, kaikista eniten itselleni. Niin helposti aina menee siihen valitukseen mukaan ja märehtii ongelmissa, unohtaen miten paljon upeita asioita elämässä on.


Itsenäisyyspäivän lisäksi tänään juhlittiin 2. adventtia :) On tänään herkuteltukin, Kouvolassa on aivan ihana ruokaravintola (eikä pelkästään siksi, että siellä soi seudun paras musiikki) Three Wings, jossa tänään tavattiin futisjoukkueen naisjaoston kanssa ;) On ihana, miten paljon tänä syksynä olen tutustunut uusiin ihmisiin ja saanut uusia ystäviä, monellakin taholla!

Minä olen tänä iltana kiitollinen terveestä lapsesta, vapaasta Suomesta, lämpöisestä kodista, perheestä, rakkaasta työstäni, ystävistä, joulun tulosta, elämän ihmeestä. Päätän, etten anna valtaa muulle. Nautin tästä hetkestä ja odotan innolla huomista <32 kommenttia:

  1. Ihanan positiivinen postaus ja hyvä muistutus meille kaikille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, joskus asioita vaan pitää itsestäänselvyyksinä. Kiitos Krisse!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3