Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 25. joulukuuta 2015

Jouluaatto

Joulupäivä ja viimein aikaa rentoutua, olla vaan ja pelailla. Syödä välillä ja nautiskella vain kotona olosta. Nyt levätään pitkän työrupeaman jälkeen, jotta jaksaa taas painaa hommia, kun alkaa arki.

Eilen aattona nautittiin aamupuuro kotona, jonka jälkeen kävimme hautuumaalla viemässä kynttilät niille rakkaille, jotka eivät meidän kanssa enää joulua vietä. Kyllä hieman tuntui oudolta, kun maa vihertää ja aurinko paistaa, enemmän sellainen kevätfiilis, kuin joulu. Mutta ilmoillehan me ei mitään voida. Joten näillä mennään!

Mummini rippikuva. 


Jouluruoka nautittiin äidin luona, oli kiva päästä valmiiseen pöytään ilman turhia hössötyksiä. Kyllä oli maukasta taas pitkän ajan jälkeen! Tänä vuonna jouluruoan makuun pääsin ekaa kertaa vasta aattona, useimmiten on jo ennakkomaisteluja ollut esim. itsenäisyyspäivänä.

Tämän postauksen kuvat ovat kaikki äidin luota, kirjoittelen myöhemmin oman kodin joulusta.Pukkikin oli käynyt yllätykseksi hautuumaalla käynnin aikana, joten päästiin jo iltapäivästä jakamaan ekat lahjat. Kyllä olikin antelias pukki tänä vuonna! Pieni tonttu tahtoi jakaa lahjat kaikille. Hieman harmitti, ettei pukkia nähnyt, mutta onneksi se meni pian ohi.

Nyt takaisin löhöilemään :) Lepo on numero 1 tänä jouluna. <3

1 kommentti:

  1. Kiitos kun olitte <3 Piristi minua, nyt kun vietän tätä ensimmäistä Joulua ilman omaa Äitiäni :( Ikävä on kova mutta onneksi mulla on teidät. t. Äippä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3