Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

1. adventti

Moikka!

Kauhia, miten nopeasti aika kulkee, tänään on jo 1. adventti ja joulu senkun lähestyy :) Yleensä tässä vaiheessa minulla on kotikin jo täysin joulun vallassa, mutta nyt olen pahasti myöhässä aikataulusta. Tänään aloitin aamulla tekemällä kunnon siivouksen, sitten iltapäivän katkaisikin pojan treenit. Onneksi ehdin niiden aikana käydä pienellä lenkillä sekä ruokakaupassa, joten päästiin sitten takaisin kotitouhuihin heti treenien jälkeen.
Oli aika kaivaa joululaatikot vaatehuoneen ylähyllyltä ja kaivella, mitä kaikkea kivaa sieltä löytyykään :) Tonttusia, tonttusia.. ihanaa, viimein muutama niitäkin jo kurkistelee kodin nurkissa! Väkertelin myös elämäni ensimmäisen adventtikynttelikön! En tiedä, miten se on aina jäänyt, ehkä kun aina polttelen niin paljon kynttilöitä muutenkin, en tiedä. Tänä vuonna halusin tehdä oman.


Dreamsistä toin kotiin tuon ihanan puisen tarjottimen, joka on kuin tehty 4 kynttilän aluseksi, sekä hieman niintä ja punaista marjaoksaa. Pieni pilkahdus punaista sai siis tähänkin tulla. Kynttilänumerot otin myös töistä mukaan, niitä on meillä myynnissä, 9,50€. Vinkkinä, jos et vielä ole omaasi tehnyt ;)

Minusta tästä tuli ihana! Jotenkin tänä vuonna luonnonläheiset värit, sekä pilkahdukset punaista, ovat selkeästi minun jouluvärini. Punainen tekee kovasti tuloaan takaisin jouluun, jos se nyt koskaan on lähtenytkään. Mulle iski ainakin kamala himo punaiseen! Saas nähdä mitä tästä tulee, kunhan pääsen kunnolla vauhtiin.
Illalla vielä siskoni leipoi pojan kanssa vähän pipareita ja joulutorttuja, joita sitten herkuteltiin glögin kanssa. Kyllä se pikkuhiljaa tämäkin koti alkaa näyttämään jouluiselta <3 Huomenna töihin vielä vähän täydennyksiä hakemaan, nyt alkaa nimittäin joulunajan aukiolot ja maanantaisinkin myymälä auki.

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut rauhallinen ja rentouttava eka adventti <3 Tästä se joulun odotus virallisesti alkaa!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kaunis adventtikynttilä somistus!

    VastaaPoista
  2. Voi noi glögimukit on kyllä aivan ihanat, melkein voin haistaa glögin ja piparkakkujen tuoksun tänne asti <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3