Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Pihahommia, meilläkin..

Heissan!

Täällä on pihahommat ihan aluillaan vasta, mutta tänään päästään kunnolla vauhtiin. Muutaman kukkasen jo hankin, tällä kertaa yritän pelata "varman päälle" ja ostin pelargonioita sekä maahumalaa. Kuulema ei pitäisi ihan hevillä tappaa noita. Saapi nähdä kuinka käy ;)
Kovasti en ole muuta vielä laitellut, kun tänään aloitetaan aidan maalaus. Itse maalauksestahan minä pidän kyllä, mutta se putsaus.. on sekin hoidettava eka. Vanhat aidat saavat kuitenkin uuden valkoisen pinnan ja isä rakentaa minulle tällä hetkellä uusia terassituoleja, joten ihan pian saan ihanan uudenoloisen takapihan :)

Aurinko paistaa ja meinaan nauttia vapaasta koko päivän pihalla tänään. Onneksi ihana veljeni tulee kanssani talkoisiin, niin ei ihan yksin tarvitse kaikkea touhuta. Nyt ei ole aikaa tämän ihmeempiä rustailla, kesä on alkanut ja kesäkuu on viimein täällä! Lomaa se ei meillä tarkoita, mutta nautitaan jokaisesta vapaasta ulkosalla auringossa :) :)Aurinkoista maanantaita kaikille ja ihanaa alkanutta viikkoa!

1 kommentti:

  1. Onpa tosi nätin näköistä toi maahumala! <3
    Reipasta ja kivaa alkanutta viikkoa sinne myös :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3