Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Paluu juhannukseen

Heippasta vaan kaikille!

Nyt vasta täällä juhannustunnelmia purkamassa, täällä on sairasteltu niin, että kaikki ylimääräinen on ollut pakko jättää. Ensin poika ja sitten minä :( Sitkeetä kesäflunssaa, ei sen kummempaa, mutta hyvinkin voimia vievää, varsinkin, kun yrittäjä ei sairaslomia paljon harrasta. Joten, kuljettu on puoliteholla koko viikko ja imetty kaikki mahdolliset vitamiinit ja pöpöjen karkottajat, mitä on löytynyt ;)

Juhannusta vietettiin rauhallisesti, isäni luona Korialla. Ilmat olivat kovin vaihtelevat, sateesta aurinkoon ja kaikkea siltä väliltä. Ulkoilu oli siis aika vähissä, mutta kyllä me sentään kokkoa päästiin katsomaan ilta-auringon loisteessa.

Oli muuten melkoisen kokoinen kokko! Korian kasarmialueelle oli kerääntynyt paljon lapsiperheitä ym. paikallisia juhlistamaan kokon sytytystä.


Tottakai myös grillattiin ja herkuteltiin, isäni savusti taivaallisen hyvää kirjolohta ja nautiskeltiin pitkän kaavan mukaan. Pelattiin Aliasta ja sateen väistyessä jalkapalloa, tottakai :) Käytiin siskon kanssa lenkillä ja kerättiin lupiineja, sireenejä (autiotalon pihasta) sekä tietenkin koivunoksia.
Otettiin rennosti ja saunottiin.


Lauantaina käytiin Verlassa, mutta siitä seuraavan kerran. Tuli niin paljon kuvia, että parempi kirjoittaa niistä ihan oma juttunsa.

Nyt vielä vähän töitä ja illalla Tommolan lavalle Dingoa katsomaan ;) Flunssasta viis!

2 kommenttia:

  1. Perinteinen mukava juhannus siis ollut teillä :) Meillä luvattiin ensi kesänä mökki juhannus ja toivon että se toteutuu tällä kertaa!! Tää kesäkin tässä vaan menee eteenpäin ilman kesää, toivotaan että aurinkoa luvassa jossain kohtaa jotta jaksaa pitkän talven taas taapertaa. Voi tulla muuten monille valon ystäville todella raskas aika :/ Toivottavasti dingo oli hyvä, me lähdetään nyt one directionin konserttiin, nähdään pian!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mökkijuhannuksesta täällä myös unelmoidaan :) Toivotaan, että alkaisi ilmat jo paranemaan, minä ainakin kaipaan kunnon kesää!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3