Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

With Love, RM

Heissan!

Taas sitä viikko vierähti ja monenlaista on tapahtunut. Töissä puhaltaa muutoksen tuulet ja ulkona ihan vaan muut tuulet. Eilen saimme nauttia ihanasta aurinkoisesta säästä, mutta se oli vain hetken huumaa. Tänään taas vettä loikottanut pitkin päivää :( Viikonloppuun on mahtunut taas vaikka mitä, mutta niistä myöhemmin lisää.

Mitäpä muutakaan sadepäivänä, kuin kodinlaittoa, joten pitkästä aikaa (pahoittelen) sisältä jotain sisustukseenkin liittyvää :) Tai ainakin itsestä tuntuu, että nykyään harvemmin kotona jotain uusii, tai sitten ne on niin pieniä juttuja, ettei viitsi edes esitellä. Olenkin huomannut, että blogini on melkoisesti muuttunut matkan varrella. Täytyisi varmaan palailla enemmän sisustuspainotteiseksi taas, mutta nykyään elämässä on niin monia muitakin juttuja :)
Eilen kotiutin töistä nämä aivan ihanat Riviera Maisonin Cordoba Flower Vase  -maljakot, veivät sydämeni heti ensisilmäyksestä! En tiedä, mikä noissa niin ihanaa on, mutta ne oli saatava. Piste.

Olisivat varmasti upeat, jos niihin keräisi niittykukkia ja laittaisi vettä vaasiin, mutta tällaisella viherpeukalolla kuin minä, on parempi tyytyä silkkikukkiin. Onneksi nekin ovat nykyään todella kauniita ja aidonnäköisiä, joten kelpaa mainiosti! Vaaleanpunaiset ruusut pätkin maljakoihin tällä kertaa, ai että miten raikkaat ja ihanat!

Sijoitin maljakot olohuoneeseen, sohvan sivuseinustalle, mutta tällä kertaa en saanut aikaiseksi siivota sekamelskaa ympäriltä ja halusin vain äkkiä esitellä teille nämä ihanuudet <3 Otan laajemmat kuvat myöhemmin, lupaan sen.

Näitähän saa meiltä myymälästä tai tilaamalla netin kautta, www.shopdreams.net , vielä on muutama jäljellä :) Love it!

Mitäs tykkäätte?

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikös olekin?? Jotenkin yksinkertaisen kauniit. Mä en voinut vastustaa <3

      Poista
  2. Nämä veivät kyllä heti minunkin sydämeni...aivan ihania ja vielä vaaleanpunaisilla ruusuilla ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3