Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Terassin uusi ilme!


Juhannuksena saatiin viimeinkin valmiiksi myös tuo meidän terassi, jonka maalaus on koko ajan siirtynyt ilmojen takia ja eteni hyvin hiljakseen. Mutta sitäpä enemmän osasi arvostaa sitä hetkeä, kun viimein sai istua omalle terassille ekan kerran tänä kesänä ja päästiin grillailemaan kunnolla :)

Ja taas, tummat pilvet lähestyivät ja hommat jätettävä kesken.. 


Mitään suurtahan siellä ei edes ole tapahtunut, mutta omaan silmään ainakin muutos on todella ihana! Aidat putsattiin vanhasta homeesta ym. ja maalattiin uudelleen valkoiseksi, tuli kyllä aivan eri näköistä! Myös terassilaudoitus öljyttiin tummalla puuöljyllä, alkoi jo olla melkoisen kuluneen ja harmaantuneen näköinen.Joku kukkii meidänkin pihalla, nimittäin tämä ihana lumipallopuu!
Mikälie virallinen nimi ;) 

Valkoiset Svea tabletit sopi kuin nakutettu tummaan pöytään! Ja
näitä ei tarvitse muistaa sateen tieltä tuoda sisään :) Isäni rakensi minulle upean pöydän jo muutama vuosi sitten lahjaksi, nyt sain viimein uudet penkitkin samaan sarjaan :) Entiset tuolit alkoivat olla, no, todellakin entiset.. Heh! Nyt on kunnon penkit ja nuo kyllä tulevat kestämään vuosia! Isä on itse suunnitellut ja toteuttanut tämän pöytäsarjan.

Lopuksi vielä vedettiin penkit ja pöytä samalla tummalla puuöljyllä kuin lattialaudat ja viimeinkin, valmis! Ei mikään hurjan iso homma, mutta kun sade keskeytti aina kun yritti tehdä jotain.. Onneksi veljeni oli isona apuna, kun tuntui, että aina kun aurinko paistoi, olin töissä ja toisinpäin.
RM Diner Napkin Tray sopii mainiosti terassille, pysyy
servetit tuulelta suojassa kannen alla :) 

Stailaus on todella vielä kesken, mutta ihanaa, kun viimein pääsee terassille taas! 


Tuon juhannus sunnuntain jälkeen siellä ollakaan taas istuttu, ollut todella jalkapallon- ja työntäyteinen viikko, sekä molemmat pojan kanssa sairasteltu vuorotellen. 12 peliä + harkat tällä viikolla, melkoinen saavutus pojalta :) Nyt viikonloppuna oli LahtiSoccer turnaus, jossa Sudenpojat06 voittivat kaikki pelit! Äiti on taas ylpeä <3

Terassin stailaus jatkuu siis, kunhan tämä flunssa helpottaa ja jaksaa pihahommiin lähteä. Nyt kuumaa mustaherukkemehua ja telkkarin seurassa loppuilta, josko huomenna jo helpottaisi??

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Terassillasi on niin paljon ihania yksityiskohtia. Tuo kuormalavasta ja heinäseipäistä tehty kokonaisuus on miellettömän upea ♥

  VastaaPoista
 2. Vihdoin pääsit viimeistelemään terassin ja nythän niitä terassikelejäkin pitäis olla luvassa, näin oon ymmärtänyt. :) (jeeee!) Hyvältä näyttää kyllä! :)

  VastaaPoista
 3. No niin! Niin on nättinä terassi joten aurinkoahan sieltä on nyt luvattukkin ensi viikoksi :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kivan näköistä!! Toivotaan sulle nyt paljon aikaa ja aurinkoa että saat nauttia terassilla olosta loppukesän ja pitkälle syksyyn asti!

  VastaaPoista
 5. Ihana terassi ja superhieno pöytäryhmä! :) Kyllä tuossa kelpaa kesäpäivistä ja -illoista nautiskella :)
  Parane pian <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3