Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kesäistä luontoa ja Bike&Hike Mielakassa

Moikka!

Melkein jopa huvittaa jo tuo minun pieni terassiprojekti, joka ei vaan ota valmistuakseen vaihtelevien ilmojen vuoksi. Koko ajan keskeytyy maalailut ym, kun ilmat muuttuu monta kertaa päivässä ja vettä ripsii tämän tästä. Mutta minkäs sitä ilmoille mahtaa, hiljalleen kuitenkin kohti maalia mennään :)


Voiko enää kauniimpaa lenkkeilymaisemaa olla? Kymijoki. Onneksi sateet ovat kuitenkin olleet vain kuuroja, joten ulkoilua se ei ole estänyt ja ollaankin tässä viimeisen viikon sisällä käyty monilla eri luontoreiteillä nauttimassa heräävästä luonnosta. Kymijoen vartta pitkin Korialla, molemmin puolin. Ihana nuuhkia puhdasta ilmaa ja nauttia vihreän heräämisestä ympärille.
Tänään lenkkeilimme ensin Mielakan pururadan ympäri ja kiipesimme sen jälkeen Mielakan laskettelurinteen päälle. Wow, huomenna saattaa reidet kiittää ;) Melkoinen nousu, mutta täytyy myöntää, että on kunto jonkin verran tässä lenkkeillessä parantunut, en olisi vielä jokin aika sitten voinut kuvitellakaan jaksavani moista kiipeämistä ja vielä lenkin jälkeen. :) :) Huipulla tuulee, kuten sanotaan, joten pikaisen valokuvan vain napsasin, ennen kuin lähdimme takaisin alas.


Ylös vaan, joko kävellen tai fillarilla! 

Samalla kävimme tutustumassa Mielakan rinteen alapuolelle avattuun maastopyöräilyliikkeeseen. Ystäväni avasi Bike&Hike  yrityksen tänä keväänä, joka tarjoaa opastettuja maastopyöräretkiä, pyöränvuokrausta sekä maastopyöräkursseja. Reipas uusi yrittäjä, Ville Mattinen, toteutti unelmansa ja uskaltautui yrittäjyyden maailmaan tuoden Kouvolan seudulle jotain aivan uutta!


Myynnissä myös erilaisia urheiluvaatteita ja tarvikkeita :) 


Bike&Hike vie kirjaimellisesti fillarilla metsään nauttimaan luonnosta, kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin! Ihanaa elämyspalvelua melkeinpä Kouvolan keskustassa :)
Huipulla tuulee :) Mahtavat näkymät ja se fiilis! 

Nyt kaikki vaan fillarin selkään ja Unelmien polkua etsimään :) :)

Palaillaan terassikuvilla, kunhan jotain valmistuu. Ihanaa ja aurinkoista viikkoa ihan jokaiselle!

1 kommentti:

  1. Mun kaveri puhuikin tuosta maastopyörähommelista, meinaa kuulemma mennä kokeilemaan kun tulee paikkakunnalle! :)

    Nää säät on kyllä olleet niin kummalliset, päivän aikana tosiaan keli vaihtuu monen monta kertaa! :o Jaksan kuitenkin uskoa (ja toivoa) että heinäkuussa viimeistään alkaa "oikea" kesä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3