Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Aurinkoiset blogitreffit

Heissan!

Juhannusaatto. Vettä sataa. Paras palata viime lauantaihin, kun oli kesän ainut kunnon lämmin päivä ja vietettiin sitä blogitreffien merkeissä, meidän ihanalla naisporukalla <3 Tällä kertaa tutustuimme Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä -blogin Marikan kauniiseen kotiin, josta tuli otettua noin 200 kuvaa.... Huh, melkoinen läpikäyminen niissä, joten vasta nyt ehdin jakamaan niitä teille.

Marika perheineen muutti tähän ihanaan vanhaan rintamamiestaloon noin vuosi sitten pääkaupunkiseudulta ja ovat sitä hiljalleen miehensä kanssa remontoineet. Valoisa, rauhallinen ja idearikas koti, kuvat puhukoot puolestaan, toivottavasti ei tule ähky :)


Tervetulomaljat omepuun alla <3 
Nyyttäriteemalla menimme taas, voi sitä herkkujen määrää... <3

Olohuone/ruokailuhuone suorastaan kylpi auringossa <3 Valkoinen sisustus loisti kesäkuun auringon säteissä :) Aivan huumaavaa!
Mikä näissä vanhoissa ikkunoissa oikein viehättää <3 

Yläkerrassa sijaitsi perheen makuuhuoneet. Yksinkertaista, kaunista, valoisaa.
Kellarikerroksessa saunotaan, pyykätään, ommellaan ja hellitään perheen kaneja <3
Ja se piha! Ihana vanha talli, omenapuut, loikoilualue ja oksilla riippuvat lyhdyt. Onneksi ilma suosi meitä ja saimme nauttia myös pihalla olosta :)
Mukana oli tällä kertaa : 
Krisse / Arjen helmiä 
Heli / Kotoisaa arkea   

Nautitaan nyt näistä aurinkoisista kuvista, kun vettä sataa, toivotaan, että ilma kirkastuisi iltaan mennessä ja saisi grillata ulkona, hieman on juhannusfiilis kateissa, mutta nautin silti vapaista, melkein kuin lomalla olisi, 4 päivää saadaan murun kanssa vaan olla :) Maanantaina lähdetään junalla Helsinkiin, kaikkea kivaa tiedossa silloin siis!

IHANAA JA UNELMIEN TÄYTEISTÄ JUHANNUSTA TEILLE KAIKILLE <3


6 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan ihana palata muistoissa ja näiden ihanien kuvien myötä viime lauantaihin! <3 Oikein mukavaa juhannusta teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Sopii hyvin sateiseen juhannukseen, palata hieman aurinkoisempiin päiviin. Hyvää juhannusta teillekin!

   Poista
 2. Ihania kuvia, kuvakulmia ja yksityiskohtia oletkin kuvaillut ♥ Kiitos vielä sinullekin mukanaolosta ja oikein leppoisaa minilomaa ja juhannusta Sinullekin, Jessica ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse <3 Harmiksemme Roni täällä lepäilee nyt flunssan kourissa, joten saapi nähdä, meneekö loma sittenkin kotosalla sisällä :( Ihanaa juhannusta teillekin!

   Poista
 3. Voi Jessica miten ihanat kuvat ❤️️Mä olen ihan mykistynyt! Mahtavaa Juhannusta ja nähdään taas pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana päästä välillä kuvaamaan jonkun muun kotiin, kuvia oli oikeasti melkein 200 ja oli melkoisen vaikeaa valita. Teillä tuo valoisuus, tietty vielä noin aurinkoisena päivänä, toi kuviin aivan ihanaa raikkautta <3 Kiitos emännälle siis!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3