Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 23. huhtikuuta 2015

Muodin Yö ja muuta mukavaa ;)

Heissan,

täällä on ollut mukava ja kiireinen viikko :) Tänä iltana ehdin hetken hengähtää, ennen huomista pitkää työpäivää, joten ehdin tännekin hetkeksi. Huomenna Kouvolassa järjestetään jo perinteinen Muodin Yö, jossa luvassa taas paljon mukavaa tapahtumaa sekä tarjouksia. Mukana olevat liikkeet ovat avoinna klo23 asti, joten jokainen ehtii shoppailemaan!

Tapahtuma alkaa klo18 kaupungintalon portailla olevasta muotinäytöksestä, jonka juontaa upea Cristal Snow! Lisää tapahtuman ohjelmasta löydät täältä .
Paljon on valmisteluja hoideltu pitkin viikkoa, Sisustusliike Dreams on mukana Pop Up -tapahtumassa, joka järjestetään tällä kertaa Kävelykatu Manskin varrella, entisen kirjakaupan tiloissa. Mukana monia eri yrityksiä omine pisteineen, Dreamsin osastolla TEKSTIILI OUTLET, eli poistohintaisia verhoja, tyynyliinoja, vilttejä, jne. Kannattaa siis poiketa!
Myymälässä meillä on luvassa monia tarjouksia, niistä voitte lukea lisää Dreamsin Facebook  -sivuilta :)

Tämä meni nyt ihan mainostukseksi :) Minä kun en osaa mitään sanoa lyhyesti, heh! Eilen vietettiin mukavaa iltaa blogiystävien kanssa, kävimme syömässä Amarillossa ja juttua riitti niin paljon, ettei meinannut malttaa kotiin lähteä! On se ihana, miten tämän kautta on löytynyt myös uusia ihmisiä elämään, vielä monien kanssa tutustumisvaiheessa, mutta ihania ihmisiä kaikki <3
Olen myös ehtinyt jo pariin otteeseen tällä viikolla luontoon lenkille ja se, jos joku, rauhoittaa tämän touhuajan mieltä. Ihanaa, kun pururadat on jo kuivat ja metsän tuoksujen keskellä saa taas kulkea. Vielä ei vihreää paljon näy, mutta pienen pieniä nuppuja näkyi jo monissa puissa ja pensaissa. Ihan pian, varmasti ;)

Murun kanssa olimme sunnuntaina Helsingissä eliittisarjan kutsuturnauksessa ja pojat pelasivat älyttömän hienosti! KJP 06 pääsi hopeamitaleille, vaikka pelasivatkin ensimmäisiä kertoja vasta joukkueena. Upea saavutus, äiti on super ylpeä <3
Tänään meni päivä Kotkassa Verkkokauppa koulutuksessa, siellä oli paljon mielenkiintoista asiaa. Intoa riittää taas vaikka muille jakaa, kyllä se kevät ja aurinko vaan herättävät tämänkin talviunisen emokarhun ;)  Nyt ajoissa nukkumaan, huomenna painetaan aamusta yömyöhään, tulkaahan moikkaamaan!


Design Kellarista löytyi ehkä maailman ihanin pikku kippo!!
Yes, I´m a chocoholic ;) 

4 kommenttia:

 1. Ai hitsi, tuo kippo mun täytyy saada... Ja hei, kiva oli nähdä siellä blogitapaamisessa! Mukavaa ja tuottoisaa iltaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dreamsin alakerrasta, Design Kellarista niitä löytyy, 2 eri tekstillä. Aivan ihania minusta! Oli kiva nähdä, toivottavasti pian taas!

   Poista
 2. Hauskaa muodin yötä! :) Toivottavasti tavataan taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän myöhäseksi meni vastaus, kivaa oli!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3