Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisenä näkyi jo monia kevään merkkejä

Heissan!

Nyt on pääsiäiset vietetty ja taas ollaan energiaa täynnä! Kotona tuli siivoiltua oikein kunnolla, kun sain ihanilta naapureilta lainaan vesipesurin, jolla vetelin sitten patjat, mattoja sekä auton sisäpuolelta. Varma kevään merkki on auton siivous sisäpuolelta ;) En muuten ollut ainoa, joka eilen touhusi auton kimpussa pihalla.


Paljon syötiin ja nautiskeltiin, sunnuntaina mummo ja vaari oli pääsiäisaterialla, sekä jo melkeinpä kalustoon kuuluva siskoni ;) Oli kiva kattaa pöytää taas hieman kauniimmin ja nauttia kiireettömästä pyhäpäivästä yhdessä.Vain pientä makeaa kahvin kanssa :) 


Poika on viettänyt päivät kentällä futiksen parissa, ihanaa, kun lumet sulaa ja kentät kuivuu, nyt pääsee taas kunnolla potkimaan vapaallakin! Ei muuta kuin eväät reppuun ja siellä vierähtää helposti montakin tuntia <3 Minullakin on lenkkikärpänen puraissut viime aikoina oikein kunnolla, kyllä se kevät tuo tullessaan myös ihanan ulkoilun, joka meillä talvella on liiankin vähissä.

Kiva lenkkeillä, kun on kuivaa ja aurinkoista, nyt vain odotellaan, että alkaa vihertää :) 


Lauantaina meillä oli kauppa auki, mutta ehdin kuitenkin sen jälkeen käydä pitkästä aikaa itsekin vähän ostoksilla. Löysin kaikkea pientä kivaa ja tarpeellista, kuten ihanan värikkäät tennarit kevääseen! :)
Meinasin sanoa, että paluu arkeen täällä siis. Mutta eipäs olekaan, tänään normaali työpäivä, mutta huomenna jo aamutuimaan startataan kohti Amsterdamia rakkaan ystävän kanssa. Työmatka ihan kyseessä, nimittäin Riviera Maisonille mennään, tilailemaan jo joulua ja samalla ihailemaan kaikkea muutakin uutta! En malta odottaa ;) Seuraava postaus onkin sitten varmaan sieltä..

Aurinkoista ja keväistä viikkoa ihan jokaiselle!! <3

1 kommentti:

  1. Oikein ihanaa matkaa teille <3 Vaikka joulu ihminen olenkin niin nyt ei kyllä tällä tytöllä yhtään natsais tuon joulun kanssa :D Mä odotan niin aurinkoa ja niitä lämpimiä kelejä jotka saa kohmeiset ajatukset sulamaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3