Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Keep Calm & Love RM

Heissan!

Mihin ihmeeseen tämä viikko on mennyt?? Minunhan piti ihan pian kirjoitella lisää Amsterdamin reissusta ja laittaa kuvia myös Riviera Maisonilta. Ja nyt on jo viikko taas mennyt. Näin se arki vie mukanaa, ei mahda mitään ;)Thank you for shopping at Riviera Maison ;) Kävin siis reilu viikko sitten Hollannissa, Riviera Maisonin showroomilla tutustumassa syksyn ja joulun kokoelmiin sekä tietenkin tilaamassa Sisustusliike Dreamsiin kaikkea IHANAA!!! Itse showroomilta ottamiani kuvia ei vielä saa julkaista, mutta kävimme tietenkin tutustumassa myös 2 RM liikkeeseen, aivan uuteen myymälään Gelderlandpleinissa sekä Amsterdamin keskustan vanhempaan RM liikkeeseen, joka sijaitsee kuuluisan Voldelpark -puiston kupeessa.  Keskustan liikkeessä olen käynyt jo useamman kerran ja aina siellä on niin paljon katseltavaa ja monia uusia ideoita omaankin myymälään.
Kukkaloistoa by RM. 


Gelderlandpleinin Riviera Maison oli paljon suurempi, 700neliötä kaunista katseltavaa ja huikeita esillepanoja! Wow! Meidät otettiin siellä vastaan todella ystävällisesti, kuten aina RM liikkeissä, tarjolla oli kahvia ja pientä makeaa. Myymälä avattiin vasta reilu kuukausi sitten, joten kaikki oli aivan uutta ja täydellistä <3 Suosittelen! Mikäli käyt Amsterdamissa, niin kannattaa käydä Gelderlandpleinilla, ostoskeskuksessa on paljon muitakin liikkeitä, matkasta ei ole mitään hajua, mutta taksi maksoi noin 20€, joten ei paha ollenkaan :)

Home is where you can be you <3 Siinäpä teille muutamia kuvia, niitä on koneella kymmeniä, ellei satoja, mutta tässä pieni kooste niistä. Niin paljon kaikkea ihanaa, että ei edes pysty sisäistämään. Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että saan tehdä töitä kaiken tämän kauneuden ympärillä <3

KEEP YOUR DREAMS ALIVE!
4 kommenttia:

 1. Wau, mukavaa että matka oli oikein onnistunut! Tuolla olisi itsekin varmasti viihtynyt. Kaikkea uutta upeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo reissut on joka kerta aivan ihania <3 Ja opettavia. :)

   Poista
 2. Ihania astioita ja kukkaruukkuja, voi sentään! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3