Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Lomakuulumisia 2 : Holiday Club Saimaa

Moikka!

Lupasin lisää kuvia ja kertomuksia lomareissustamme, monta päivää taas hurahti, mutta täällä ollaan :) Joensuusta kerroin edellisessä postauksessa ja sieltä me siirryttiin maanantaina Saimaalle, Holiday Clubiin. 2 yötä siellä vietettiin ja nautittiin olostamme. Oli kyllä ihana olla ihan kaksinkin välillä, vaikka olemmekin hyvin sosiaalisia ja nautitaan porukassa olosta :)


Kauniit ja tilavat huoneet :) 


Näkymä hotellin parvekkeelta, kesällä varmasti upea! 


Kylpylässä olemme käyneet aiemminkin, 1,5v sitten. Altaat kiertävät jokimaisesti ympäri kylpylää, pieni virta vie mukanaan. Palloiluallas oli, yllättäen, meidän pojan suosikki! Kylpylä on hyvin hämärä, joka minusta tuo ihanaa tunnelmaa. Tietyin väliajoin makea vesisuihku ja musiikkishow on todella upea yksityiskohta. Näin hiihtoloma-aikaan oli kyllä aivan liikaa porukkaa, täytyy sanoa, että en oikein nauti sellaisesta tungoksesta, mutta yritimme nauttia parhaamme mukaan.





Lempipaikkamme oli ehdottomasti O´learys Sport Bar, jossa oli todella paljon nähtävää! Poika nautti, kun sai katsella urheilua screeneiltä ja minä nautin hyvästä ruoasta ;) En tykkää "kliinisistä" ravintoloista, vaan tämä oli juuri sellainen ihanan kodikas ja tunnelmallinen, minne vain katsoi, oli aina uutta nähtävää. Toisten mielestä ehkä liiankin paljon, mutta, makuja on monenlaisia ;)






Biljardista innostuttiin molemmat ja sitäkin siis pelattiin molempina päivinä O´Learyssa. Ainakaan 10vuoteen en ole pelannut ja ihan unohtanut, miten mukavaa se voikaan olla. Ja se into lapsen silmissä, sen vuoksi tekee mitä vain <3 Tämä loma oli täysin Ronin ehdoilla. Olen niin paljon töissä ja poika on niin hienosti asiaan suhtautunut ja jaksanut äitin työntekoa, että tämä oli hänen palkintonsa.






Tiistaina vietettiin iltapäivä Angry Birds puistossa, jossa on 2 kerrosta täynnä kaikenlaista touhuilua lapsille. Meillä tietty jalkapalloseinä veti puoleensa koko ajan, mutta kyllä siellä muutakin mukavaa oli. Erittäin iso miinus oli, että kahvilasta ei enää saanut minkäänlaista syötävää, lounasta. Ei edes paninia tai ranskalaisia. Aiemmin siellä kyllä sai ruokailtuakin. Nyt jouduttiin siirtymään takaisin hotellille, sporttibaariin syömään kunnon lounas. Ei siis sellaista "pientä" syötävää tarjolla missään.







Tiistai-iltana söimme päivällistä ystäväperheen kanssa, jotka sattuivat olemaan yhden päivän kanssamme samaan aikaa siellä. Porukalla kävimme myös hohtokeilamaamassa, se oli myös pojan toivomuslistalla.  Hauska ilta hyvässä porukassa, keilamestaruus jäi saavuttamatta, mutta aina ei voi voittaa ;)


Drinkeillä Beatlesin kanssa :) 



Keskiviikkona ajelimme takaisin kotiin, ihana reissu takana! Suosittelen kyllä Holiday Clubia, mutta ei välttämättä näin kiireisimpään aikaan. Ronikin oli niin väsyksissä kaikesta touhusta, että ei jaksanut edes kavereiden kanssa lähteä ulos, vaan katseli Barcelonan peliä ja lepäili koko loppupäivän :)

6 kommenttia:

  1. Tuolla O'Learyssa on todella hyvä ruoka vaikka annokset tosiaan ovat aika valtavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltasella ei tietenkään haittaa, että annokset on isoja, sen verran herkkua ovat ;) Mutta lounaaksi voisi olla pientä, ja siis samalla edullisempaa, vaihtoehtoa.

      Poista
  2. Oli positiivinen ylläri tuo hotelli ja koko paketti siellä, tykättiin myös me :) Aivan super ihanat peitot ja tyynyt hotellin sängyissä joten täkki/tyyny kaupoille lähdettävä ja äkkiä :D Sitähän mie tulin kertomaan että laitoin sulle blogiin haastetta ;) Mukavaa ja energistä viikon alkua lomailun jälkeen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tekin nautitte <3 Ihania pienet hetket luksusta arjen keskellä. Kävin vastailemassa blogisi puolella, kiitos ihanasta haasteesta, yritän toteuttaa mahdollisimman pian! :)

      Poista
  3. Näyttää kyllä tosi kivalle paikalle, kiitos vinkeistä, tonne pitää ehdottomasti päästä käymään! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3