Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 26. helmikuuta 2015

Lomakuulumisia nro1 : Joensuu

Moikka!

Kyllä se aika kuluu nopsaan myös lomalla :) Kohta jo viikko nautiskeltu pojan kanssa olostamme, reissaten hieman koto-Suomessa ja nyt taas kotona. Vielä muutama päivä lomaa jäljellä, ehtii kotonakin jotain kivaa tekemään. Keväistä auringonpaistetta on odoteltu, mutta harmaata on ollut koko viikko. Voi kuinka moni kuva olisikaan kauniimpi keväisessä auringonpaisteessa, mutta näillä mennään :)

Viime perjantaina lähdimme töiden jälkeen kohti Joensuuta, sukulaisille kyläilemään. Ensimmäistä kertaa eläessäni Joensuussa kävin ja yllätyin, ettei kyseessä ollutkaan mikään ihan pieni kylä ;) Heh, kotimaan tuntemus kunniaan!Lauantaina kävimme tutustumassa keskustassa sisustustarjontaan, joka oli kyllä aika suppea, varsinkin kun odottamani Sarustiikka olikin lomilla :( Mutta kävimme ihanassa Taidekorttelissa, joka varmasti kesäaikaan on todella kaunis. Kivoja pieniä käsityöläisputiikkeja ja mm. Paja Kauppa, jossa miehet tekivät takoraudasta vaikka minkälaisia luomuksia, siinä ihan paikan päällä :)

Lounaalla kävimme kivassa kreikkalaisessa Ravintola Kreetassa, joka sijaitsee IsoMyy ostoskeskuksessa. Suosittelen! Todella hyvä ruoka, nopea ja ystävällinen palvelu, sekä sanoinko jo, herkullinen ruoka!! Heh!  Kaikki olimme positiivisesti yllätyneitä, voi kun ei asuttais näin kaukana, niin menisin uudelleen :)

Me käytiin jo pöytä varaamassa shoppailun lomassa, kun odottelimme
loppuporukkaa syömään. 


Kreikkailaiset jauhelihapihvit, nams! 


Jälkiruoaksi tehtiin myöhemmin kunnon jäätelöannokset, lapset olivat innoissaan :) Pienillä asioilla voi heillekin tehdä luksusta. Sunnuntaina lähdimme pulkkamäkeen uhmaten melkoista myräkkää, mutta onneksi juuri sen aikaa, kun olimme mäessä, keli hieman laantui. Saimme sentään vähän ulkoiltua, muita Pärnämäen urheilukeskuksessa ei sitten paljon näkynytkään.. heh!


Trio jäätelöä, suklaakastiketta, kermavaahtoa ja sydänströsseleitä <3 

3 yötä vietimme Joensuussa ja maanantaina aamupäivällä lähdimme ajelemaan takaisin etelään, Imatralle tällä kertaa pysähdyttiin pariksi yöksi, kylpylään ja Angry Birds maailmaan. Mutta niistä lisää myöhemmin, nyt odottelen poikaa hiihtoreissulta ja lähdemme mamman luokse lohisopalle! :)


1 kommentti:

  1. Tuollaiset lomamatkat on kyllä mukavia. Tapaa rakkaita läheisiä ja pääsee samalla näkemään vähän koti-maatakin. Reissun voimalla jaksaa sitten taas paremmin sitä normiarkeakin. Hyvää loppulomaa Sinulle, Jessica ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3