Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Unelmia ja aurinkoa

Heissan!

Täällä vierähtänyt viikko taas vauhdikkaasti, enkä ole ehtinyt tänne ollenkaan kirjoittelemaan. Viimeksi ilmoitin arvonnan voittajan, mutta vielä ei ole hänestä kuulunut, eikä yhteystietoja ollut kommentissa. Joten huudellaan vielä muutama päivä Nurse Cathya ja mikäli ei kuulu, arvon uuden voittajan. Eli jos teistä joku tuntee kyseisen henkilön, niin vinkatkaa, että täällä odotellaan
yhteystietoja ;)


Kevät on täynnä pastellin sävyjä, kuten näissä ihanissa Svaneforsin
nappityynyissä <3 Nyt on saatu monta päivää nauttia upeista keväisistä keleistä, aurinko paistanut pilvettömältä taivaalta ja on ollut ihana myymälässäkin pitää jo ovia auki kevään merkiksi :) :) Terassikalusteetkin kannettiin ulos Dreamsissä muutama päivä sitten, tänään sain sen tehtyä kotonakin takapihalla. On se kesän odotus jotenkin niin ihanaa! Tehdä suunnitelmia, joista suurin osa tuskin toteutuu, mutta se odottamisen ilo ja into, se on ihaninta.Karulta näyttää piha vielä, mutta en malta odottaa, kun alkaa taas
vihertää ja kukkimaan! 


Me unelmoitiin tänään siskon ja pojan kanssa, kuinka ihanaa olisi lähteä Espanjaan yhdessä. Yleensä reissut suuntautuu Turkkiin ystäviä tapaamaan, mutta olisi niin ihana välillä mennä jonnekin ihan uuteenkin paikkaan :) Ja tietenkin, Espanja on jalkapallomaa, sitähän me sinne katsomaan mentäisiin! Joten, päätimme tehdä "säästöpossun", johon poika kirjoitti etiketin, ja alkaa säästämään ihan sitä matkaa varten. Saattaa olla että purkkia tässä matkan varrella kyllä koristellaan vielä lisää. Yhteinen päämäärä, yhteinen unelma. Jospa se motivoisi meitä säästämään ;)

Aurinko, aurinko, aurinko! Nyt tuntuu joka tuutti olevan täynnä sen ihmetystä ja intoilua, mutta ei haittaa, minä en kyllästy! Kyllä sitä on niin kovasti jo odotettukin. Tuntuu kuin energiaa alkaisi taas virrata suonissa monen kuukauden unen jälkeen. Olen aina sanonut, että taidan olla sisimmässäni karhu, voisin aivan hyvin nukkua koko talven ja herätä taas kevään tullen. Tervetuloa kevät, minä olen valmis!! <3 <32 kommenttia:

 1. Tosi kauniita nuo nappityynyt. <3 Ja aivan ihana säästöpossuidea teillä. Tuli niin hyvä mieli tuosta. :) Toivottavasti pääsette matkalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan että pian reissukassa kertyisi :) Kärsiväliisyys ei ole paras puoleni, heh! Nappityynyt on tosi söpöjä, Svaneforsin valikoimasta ja löytyy myös Dreamsin nettikaupasta.
   Mukavaa pääsiäistä sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3