Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ihanaa Naistenpäivää + arvonnan voittaja!

Moikka!!

Naistenpäivä alkaa olla jo lopuillaan, täällä sitä on vietelty hyvinkin rauhallisissa ja kotoisissa meiningeissä. Rentoutuen, ja hömppäleffoja katsellen. Oli meillä päivällä 1 harkkapeli pojalla Sami Hyypiä Areenalla, jossa voittoa ei ikävä kyllä tällä kertaa tullut, mutta kovan vastuksen meidän pojat antoi vuotta vanhemmille Susille <3 Sieltä sain Naistenpäiväruusunkin, jonka sponsoroi Sudenpojat06 yhdessä Lampila Ky:n kanssa, ihana yllätys!
Tällä viikolla on sairasteltu jonkin verran, joten kaikki kodinlaitto jäänyt totaalisesti, yrittäjällä kun ei sairaslomapäiviä oikein ole varaa pitää, joten illat sitten meni maatessa, kun päivät tsemppasi töissä. Muutamia juttuja roudannut töistä kotiin kuitenkin viikon aikana ja jospa huomena saisi siivottua ja laiteltua niitä paikoilleen, että pääsen esittelemään teillekin ;)
Keväinen arvonta sai ihania kommentteja ja jokaisen kohdalla fiilistelin ja tunnelmoin kesää. Aahh.. ei kauaa enää :) :) Kiitos kaikille osallistuneille, nyt on arvonta suoritettu ja tällä kertaa voiton vei...

    Nurse Cathy, kommentilla Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Odotan kovasti kesää että pääsen vaihtamaan tylsän valkoisen sisustuksen pastellisävyihin kesäksi :)

Otathan yhteyttä minuun ja ilmoitat osoitteesi toimitusta varten, laita postia osoitteeseen jessica@sisustusliikedreams.fi :) Paljon onnea voittajalle!!!

Sain tällä viikolla myös kivan haasteen, johon koitan vastailla vaikka jo huomena ;)

Ihanaa Naistenpäivää ihan jokaiselle naiselle <3 <3 Kyllä me ollaan niin mahtavia!!

1 kommentti:

  1. Onpas hempeän pastellinen ruusu, kiva yllätys tuollainen :) Pikaista paranemista!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3