Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Uusi arvonnan Voittaja sekä Unelmapäivät!

Moikka,

pikaisesti tässä aamusella kirjoittelen, kun illalla tajusin, että vieläkään ei ole edellisen arvonnan voittaja ilmoittautunut. Aamulla sitten tein arvonnan uudelleen ja tällä kertaa arpaonni osui henkilölle....

    Heli !! kommentilla:

 Odotan kesäiltoja... leppoisaa lämpöä ja ihania rauhallisia lenkkejä koirien kanssa. Ja odotan itse asiassa myös heinäkuussa olevaa 20v-hääpäiväämme... toivottavasti saadaan siihen jotain kivaa järjestettyä, vaikka ihan pienikin matka kahden kesken. ♥

Yksi arpa tälle perhosfanille!


Otathan Heli yhteyttä minuun mahdollisimman pian ja sovitaan palkinnon toimittamisesta :) 

Tällä viikolla on Dreamsissä vietetty Unelmapäiviä, aurinko on paistanut ihanasti koko viikon! Nyt hieman näyttää harmaammalta ja lupailivat kylmenemistä viikonlopulle, mutta eipä tuo haittaa, kevät on jo pitkällä, kyllä se taas ensi viikolla lämpenee :) :) 

Unelmapäivät järjestetään muutaman kerran vuodessa yhdessä Design Kellarin kanssa ja myymälämme täyttyvät upeista tarjouksista, niistä voitte löytää lisätietoja niin Facebookista kuin verkkokaupan puolelta :) Vielä tänään ja huomenna. 

Tuleva viikonloppu onkin täällä täynnä hulinaa, kun minun elämäni mies, rakas jalkapalloilijani, täytti keskiviikkona 9vuotta ja viikonloppuna juhlitaan niin kavereiden kuin sukulaisten kesken <3 Juhlahumusta kirjoittelen sitten maanantaina tänne lisää :) 
Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille :) 

5 kommenttia:

 1. Onnea Helille arvonnan voitosta! Kevät on niin ihanaa aikaa. Ihanankamala aurinko, joka paljastaa kaikki liat, mutta lämmittää ihanasti. Mukavia synttärijuhlia teille! Meillä juhlitaan sitten viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! Oli mukava nähdä tänään, vaikka vaan pikaisesti :)

   Poista
 2. Jihuu!!! Täällä onnellinen voittaja!! =)

  Minä voisin tulla vaikka Dreamsistä hakemaan palkintoni... olisko se ok? Oletko sinä esim nyt lauantaina, eli siis huomenna, siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sopii Heli mainiosti! Olen siellä huomena klo10-14, joten tervetuloa noutamaan perhoset kotiin <3

   Poista
  2. Minäpä koitan tulla pyörähtämään! =)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3