Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Tänään se viimein tuli!!!

Heissan!

Vihdoinkin :) Tänään meillä paistoi kevätaurinko täydeltä taivaalta :) :) Kuin olisi herännyt eloon, kun viimeinkin saatiin VALOA!!! Monta viikkoa jo ollut harmaa, usvainen sää ja todella masentavaa. Huomena kuulema taas sataa, mutta sitten pitäisi loppuviikko kylpeä auringossa, hope so!

Auringosta innostuneena sain tänään siivoiltua kotona ja hieman laiteltua keväistä ilmettä. No, ikävä kyllä siinä vaiheessa, kun olin valmis, oli jo pimeä, joten kuvat jäävät yhä toiseen päivään. Lupasin kuitenkin vastata tänään haasteeseen, jonka sain iki-ihanalta Katjalta Sydämellä tehtyä  -blogista. Yksin mun ehdottomasti lemppari blogeista, niin ihanan elämänmakuinen ja kauniisti kirjoitettu. Oletteko jo käyneet tutustumassa??


Haaste on saanut alkunsa Tipulassa  -blogista, joka on minulle aivan uusi tuttavuus. Käykäähän tekin tutustumassa :) 

Säännöt ovat yksinkertaiset : 
- Kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan haluamasi määrän blogeja 
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutus vireille. 
- Voit ilahduttaa bloggaajakaveriasi jollakin pienellä muistamisella, mikä itsestä tuntuu omimmalta. Voit lähettää kauniin kortin, herkun, tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikka sähköpostin tai kommenttien muodossa! Ihan mikä tuntuu parhaalta. 
- Voit toki ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajaa, mutta tällöin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia blogeja mukaan. 


Haluaisin ilahduttaa ja haastaa mukaan tähän positiiviseen tempaukseen muutaman blogin, jotka ovat kukin tavallaan tuoneet piristystä elämääni jo pidemmän aikaa :)

   Kolmen Tähden Koti  - aina yhtä idearikas Marika toteuttaa monia ihania tuunausprojekteja, joista joitain olen kopioinut myös itsekin :) Ihanan virkistävä ja juuri niin minun tyylinen blogi <3

   Koti Kaupungin Laidalla  - Fridan upeat kuvat lumoavat kerta toisensa jälkeen <3 Rakastan kauniita kuvia ja tämä blogi on todella niitä pulloillaan! Love it!

   Kanelia ja Kardemummaa  - Marian ihania arjen kuvailuja, kauniita kuvakulmia sekä upeita vanhoja huonekaluja ei voi kuin rakastaa!

Mikäli et halua vastaanottaa haastetta, ymmärrän kyllä <3 Toivottavasti kuitenkin ilahduit muistamisesta.

Blogimaailmaan on helppo eksyä, ja hukkua. Tästä syystä halusin teille vilauttaa muutamaa omaa lempparia, mikäli haluatte myös tutustua niihin :)

Lisää aurinkoa jokaisen päiviin toivoen :) Palataan taas!
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3