Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Rakennus ja Sisustusmessut 2015

Heissan!

Messuviikonloppu hoidettu kunnialla loppuun, mukavaa oli ja porukkaa riitti, nyt on taas hyvä palata arkeen :) Paljon osui osastolle ihmisiä, jotka eivät vielä koskaan olleet Dreamsissä käyneet ja sehän tarkoittaa sitä, että messuilla kannatti käydä. Itse en ehkä ihan tyytyväinen ollut osastooni tänä vuonna, meillä kun meni suunnitelmat pariinkin kertaa uusiksi loppumetreillä, niin en saanut siitä niin kivaa kuin olisin halunnut. Mutta, ihan hyvä se oli ja tuotteet onneksi puhuu omasta puolestaan <3Itse en ehtinyt messuja kiertää ollenkaan, joten nolona myönnän, etten edes tiedä, mitä kaikkea oli tarjolla! Mutta, ihmiset tuntuivat olevan tyytyväisiä ;) Minulle riitti kahvila ja omat asiakkaat, muualle en ehtinyt. Joten kuvia siis muusta kuin omasta ja Design Kellarin osastosta, ei vaan ole :( Pahoitteluni siitä.

Pääsiäinenkin tekee tuloaan, tai siis johan se palmusunnuntai meni. Meillä kun ei virvota, ei ole poikaa koskaan kiinnostanut, niin se on aina mennyt vähän ohi. Nyt siis messuilla, joten ainuttakaan noitaa en nähnyt :( Pääsiäisenä pidämme kaupan auki lauantaina, joten mihinkään reissuun sitä ei tule lähdettyä, mutta nautiskellaan ylämääräisestä vapaasta perjantaina. Saa nähdä mitä keksitään :)

Ps. Kokeilin kuviin Soft -toimintoa pehmentämään, mutta näyttää ainakin omaan silmääni aika rakeiselta, mitäs ootte mieltä? En nyt jaksa kaikkia alkaa uudelleen muokkaamaan, joten tällä kertaa mennään näillä ;)
2 kommenttia:

 1. Voihan vaaleanpunaiset tähdet ja torkkupeitto! <3 Ihanalta näyttää teidän ständi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan ;) Tuon torkkupeiton kanssa löytyy samaan sävyyn edullisia tyynyliinoja, keittiöpyyhkeitä, patalappuja, jne jne. Paljon kaikkea ihanaa!!Eivät ole nettikaupassa vielä, joten kannattaa pyörähtää liikkeellä :)

   Kiitos kauniista sanoista <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3