Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 18. lokakuuta 2014

Ilolla mennään!

Moikka!

Rentoa ja letkeää lauantaita ollaan vietelty täällä :) Aamulla kyllä kello soi aivan liian aikaisin, mutta eilisestä Elastisen päivästä (Vain Elämää..) innostuneena päätin, että tähän päivään lähdetään Ilolla <3 Ja kuinkas sattuikaan, avasin radion ja ensimmäinen biisi, joka sieltä tuli oli Elastisen versio Nauravasta kulkurista! Sillä fiiliksellä menty sitten koko päivä.
Eilen illalla sain kylään rakkaan ystävän, jonka kanssa nähdään aivan liian harvoin. Siskoni tuli myös kanssamme iltaa istumaan ja katselimmekin yhdessä Vain Elämää nautiskellen hieman kuohuviiniä ja naposteltavaa samalla. Pitkään iltaan saakka höpöteltiin ja kyllä tuo ystävien näkeminen tuo vain sitä energiaa, vaikka vähän tulikin valvottua. Täytyy yrittää jatkossa enemmän jaksaa treffailla ystäviä, eikä aina vedota väsymykseen.
Poika lähti aamulla aikaisin Kotkaan Piirin Taitokisoihin ja menestyikin siellä aivan upeasti, saapui kotiin uransa ensimmäinen pokaali kainalossa <3 <3 Pystin lisäksi tällä viikolla tullut 4 mitalia, joten nyt oli meillä aihetta juhlaan!
Töissä oli perinteisen lauantain tapaan lyhyt päivä, ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta pienessä pakkas säässä, ihana ilma! Esillepanoja väkertelin töissä ja onnistuin vähän sirpaleitakin saamaan aikaiseksi, mutta eikös ne tuo vain onnea??

Töiden jälkeen tein pikaisen siistimisen kotona kiireisen viikon jäljiltä ja leipasin marjapiirakan pokaalikahvipöytään. Ronin kummit lapsineen tuli kyläilemään ja herkuteltiin yhdessä :) Mukavaa leppoisaa yhdessäoloa. Jotenkin vain kaikin puolin aurinkoinen päivä, niin ulkona kuin sisimmässäkin <3

Ylpeänä äitinä lähden taas aamulla aikaisin kohti turnausta, kun muru menestyy, on se kaikki sen arvoista <3 Huomena myös Mypan peliin, kun Roni pääsee saattamaan pelaajan kentälle sekä oman joukkueen kauden päättäjäiset (vaikkei se mihinkään päätykään..), joten vapaa-ajan ongelmia ei meillä vapaapäivänä taas ole ;)

7 kommenttia:

 1. Molemmille <3 & <3 t. mamma;)

  VastaaPoista
 2. Iloa sunnuntai iltaanne.ja onnittelut :) ihania kuvia päivityksessäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä iloa riittikin, kun vielä edellämainittujen lisäksi napsahti Vuoden Maalikuningas titteli pojalle päättäjäisissä. Melkoista urheilujuhlaa :)

   Poista
 3. Ronille isot onnittelut <3 Ja äipälle myös!!! :)

  VastaaPoista
 4. Hurmaavia tunnelmakuvia!
  Nauti elämän pienistä hetkistä ja tummista syysilloista!
  Lähetän vielä kopallisen lämpöä täältä etelän auringon syleilystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) Täällä nautitaan kyllä täysin rinnoin kynttilöistä ja pimeistä illoista, vaikkakin me pojan kanssa mielummin molemmat vietettäisiin talvet nimenomaan jossakin lämpöisessä, kuten Turkissa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3