Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Pikkupiristyksiä keittiöön

Moikka,

kylläpä on muuten mahtavaa, kun pitkästä aikaa tuntuu, että kropassa ja päässä virtaa energiaa!! Taisi tehdä loma kuitenkin todella hyvää sekä harjoittelijoiden suuri apu tullut todelliseen tarpeeseen :) Aivan mahtavaa, kun niin paljon rästihommia on saatu hoidettua pois takaraivosta jyskyttämästä. En oikeasti edes muista milloin viimeksi on ollut näin hyvä olo, ihanaa!!


Riviera Maison, Chef´s Kitchen Spoon Holder, herkku!! 
Energiaa oli tänäänkin töissä, vaikka syysloman vuoksi tuntuu, että ihmiset ovat kaikonneet lomille jonnekin. Päätin sitten yhtäkkiä kesken päivän alkaa maalailuhommiin Dreamsissä, mutta niistä lisää kuvien kera, kunhan saan homman valmiiksi. Nyt on taas sellainen olo, että intoa riittää liikkeen uusimiseen ja kauniisiin esillepanoihin, jotka ovat minulle niin tärkeitä.

Pieni valkoinen laatikosto kodin pikku tilpehöörille ;)
Jota ainakin meillä kertyy aina keittiön pöydille..Huomaan heti, että kun on stressiä, luova puoleni menee aivan lukkoon. Onneksi Design Kellarin Johan onkin kovasti ollut apuna esillepanoissa nyt, kun itse ei vain ole jaksanut niihin paneutua. Tänään sormet taas oikein syyhysi päästä laittamaan Riviera Maisonin uutuuksia paikoilleen :)

Kotiinkin muutama pieni piristys saapunut tuliaisiksi töistä, kuvat kertokoot kaiken. Ihanuuksia!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3