Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 11. lokakuuta 2014

Kynttilöitä, kynttilöitä..

Heissan!

Aivan ihana päivä ollut tänään <3 Kiireisen viikon jälkeen saanut kotona siivottua oikein kunnolla ja talo täynnä kynttilöitä nautiskellaan nyt pojan kanssa Putousta katsellen :) Tehtiin oikein kunnon iltapalat äsken, tonnikalasalaattia, keitettyjä munia ja pikkupizzoja, nyt vatsat killillään köllötellään sohvalla murun kanssa. Elämän pieniä nautintoja :)

Eilen käytiin siskon kanssa Lyhtytalon showroomilla ostoksilla, auto oli pakattu kunnon muuttokuormalla takaisin tullessa, ja osa tulee perästäpäin, niiiiin paljon kaikkea ihanaa löytyi että ihan melkein sekosi taas meikäläinen ja päästi oman shoppailuhullun valloilleen ;) Ihan vaan joulua lähettiin KATSOMAAN ja tutustumaan uutuuksiin, hupsis.. Mutta, nyt on ainakin tarjota taas paljon kaikkea ihanaa ja uutta asiakkaille, sehän se tärkeintä on.

Tällä viikolla olen töissä jo muutenkin alkanut kovaa vauhtia suunnittelemaan tulevaa Joulumaailmaa, joka valtaa Dreamsin taas Marraskuun alussa. Kovasti on hommaa ja ideoita, onneksi minulla on siellä pari apulaista tällä hetkellä :)

Kotona en ole ennen tätä päivää ehtinyt tehdä yhtään mitään, mutta syksyn tulon huomaa siitä, että ideoita ja intoa alkaa taas olla myös kodinlaittoon, vielä kun siihen löytäisi sen ajan! Huomena lähdetäänkin heti aamusta taas futiksen pariin Lappeenrantaan, kun Ronilla on siellä turnaus. Mukava päivä siis ulkoilmassa tiedossa, toivottavasti ei sada :)
Joko siellä aletaan suunnittelemaan joulua?? Hui! Minun on toki oltava ajoissa suunnitelmien kanssa, mutta onko siellä muita jouluhulluja?? Meillä on jo omaakin joulua suunniteltu ja mietitty jonkin verran, tulossa onkin täysin erilainen joulu tänä vuonna. Mutta jospa jätetään joulujutut vielä hetkeksi ja nautiskellaan syksyn väriloistosta :)


6 kommenttia:

 1. Kynttilät ovat syttyneet jo meilläkin. Suunnitteilla vähän remppaa. Sitten onkin ihana laitella sen jälkeen joulu kotiin. Joulussa kun on se tunnelma se kaikista tärkein juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka ilta on pakko sytytellä kaikki kynttilät, ne jotenkin rauhoittaa niin kivasti. Joulumaailma avataan marraskuun alussa, sun täytyy tulla sitten hakemaan kunnon joulutunnelmaa sieltä jo ajoissa :)

   Poista
 2. Kyllä täältäkin löytyy yksi joulu intoilija jo :) eilen katselin joulukoristeita ja mietin joulullistacsisustusta&kattauksia ja netissä surffailessa etsin ideoita :) mutta vielä yritän malttaa mieleni ja joulua laittelen vähän lähempänä......mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, huomaan joka vuosi, että aina vain aikaisemmin ihmiset alkaa jo miettimään joulua. Vaikka ilmatkin vielä noin "lämpöiset" :) Meillä avataan liikkeellä Joulumaailma marraskuun alussa, joten mulla alkaa jo olla kiire suunnitelmien kanssa! :)

   Poista
 3. Täällä taatusti yksi jouluhömppänä ilmoittautuu :D Ja odottelee jo kuumeisesti Halloween juhlien jälkeistä elämää ja kaiken ihanan kaivamista varaston kätköistä ja esille laittoa ja ja ja ..... Ne tontut, mä niin rakastan tonttuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan tontut! Mäkin rakastan tonttuja :) Aah... ja kaikkea ihanaa joulua ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3