Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 20. lokakuuta 2014

Sadepäiviä ja urheiluhuumaa..

Heissan kaikille taas!

Sateista vapaapäivää ollaan täällä vietelty, kuten varmaan kaikki muutkin, siis ainakin sadepäivän viettoa.. Ei voi kyllä valittaa, kaunis syksy ollut tähän asti ja todella vähäisillä sateilla selvitty, joten kai se välillä täytyy vettäkin tulla ;) Meinasin jopa repiä itseni lenkkipolulle, kun oli taukoa sateessa, mutta sitten alkoi taas tuhnuttaa.. Joten, sytytin kynttilät ja nautin vain kotona olosta.


Pojan vein alkuillasta vaarin luoksi muutamaksi päiväksi viettämään syyslomaa, minä kun olen tällä viikolla ihan normaalisti töissä. Innoissaan poika sinne lähtikin, kuten aina, viihtyy siellä niin pitkään, kuin vaan saa luvan olla ;)

Eilinen jalkapallontäyteinen päivä sai mahtavan päätöksen joukkueen kauden päättäjäisissä, jossa Roni palkittiin vuoden 2014 Maalikuninkaana! Tehnyt upeat 111 maalia tällä kaudella, käsittämättömän hieno määrä!! Sitoutuminen ja joskus fanaattinenkin innostus kyllä tuottaa tulosta. Koko viikko on ollut melkoista urheilujuhlaa täällä meillä ja nyt alkaa ns. treenitauko, joka kyllä tulee ihan tarpeeseen, vaikka poika ei sitä itse näekään. Ja eihän meillä nyt ihan kunnon taukoa ole, kun ensi lauantaina alkaa jo Käpä -sarja Helsingissä ;)

Kauden päättäjäiset vietettiin Brankkarilla ja pojat pääsivät
kokeilemaan seinäkiipeilyä :) Viime aikoina tuntuukin, että bloginkin aiheet ovat olleet paljolti joko töissä tai pojan harrastuksessa, koska yksinkertaisesti täällä ei paljon muuta päiviin ole mahtunut. Josko nyt hieman talven ajaksi rauhottuisi meno ja saisi kotonakin ideoita toteutettua.. Se paljon puhumani pikkuvessan remonttikin saattaa toteutua viimein, ainakin siis jo sain peilin tilattua Riviera Maisonilta, toivottavasti isällä olisi myös aikaa toteuttaa toiveeni, sanotaan nyt vaikka, ennen joulua?? Kyllä nuo eläkeläiset on nykyään niin kiireisiä ;) Mutta askel lähempänä ollaan jo.. Pakko jo heti vilauttaa myös kuvaa peilistä, koska olen niiiiiin innoissani!!!Siitä tulee niiiin hieno!! JEE!! Ja siis, peilejähän tulee myös liikkeelle, joten nopeimmat ehtii varaamaan omansa jo ennakkoon  ;) Hampton Mirror koko 65x85. Uusi wc tulee olemaan todella upea, näen sen jo sieluni silmin.

Mutta joo, nyt taidan mennä nautiskelemaan maanantai illan ohjelmatarjonnasta ja lepäillä vain sohvalla, mun rakkaan tähtitorkkuni alla ;) Palataan taas pian!

4 kommenttia:

 1. Wow onnea ronille,upeita torjuntoja ollut ja paljon :) ihana tuo heinäseiväs valoineen :) ja todella magee peili,vessasta tulee taatusti upea....leppoisaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei siis torjuntoja, vaan nimenomaan maaleja poika tehnyt noinkin paljon :) Tuota peiliä olen miettinyt jo pitkään, ja nyt viimein sen päätin kotiuttaa, nyt vaan odotellaan milloin se saadaan Suomeen sieltä Hollannista!

   Poista
 2. Onnea Ronille! Ahkera harjoittelu palkitaan. Voit kyllä olla ylpeä myös itsestäsi, kun olet mahdollistanut pojalke tämän harrastamisen ja itsekin sitoutunut tukemaan Susien toimintaa.

  Jään innolla odottamaan wc-kuvia. Peili ainakin on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Krisse! Kovasti on harjoitellut muru, joten ansaitsee varmasti jokaisen palkinnon mitä saa :) Wc kuviin menee vielä aikaa, katsotaan milloin saataisiin projekti alkuun.

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3