Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 13. lokakuuta 2014

Jalkapallohuoneen uusi ilme

Moikka!

Viimeinkin kotona tapahtunut sentään jotain uutta! Vai tuntuuko se vain itsestä siltä, että ei ole tarpeeksi uusia juttuja jaettavana. Eikä nytkään mitään suurta, mutta poika sai uuden sängyn tänään ja samalla laitettiin sitten järjestystä uusiksi. Todella pieni on huone, joten montaakaan vaihtoehtoa ei ole huonekaluja pyöritellä ympäri, mutta nyt päädyimme yhdessä tällaiseen ratkaisuun :)







Kuten olen jo aiemminkin kertonut, 8-vuotias jalkapalloilija on hyvin tarkka huoneestaan ja yritänkin aina antaa hänen itse päättää mahdollisimman paljon, mitä huoneeseen laitetaan. Nytkin yhdessä mietittiin ja hieman sain ohjailtua, mutta oma visio oli pojalla tarkkana!










Ehdimme juuri saada huoneen valmiiksi niin, että pikaiset löylyt saimme käydä ottamassa ennen Suomen Kauneimman Kodin alkamista, jota siis myös poika katsoo tarkkaan ja etsii uusia ideoita <3 <3 Äitinsä poika <3





5 kommenttia:

  1. Ronille terkkuja ja kehuja uudesta sisustuksesta <3 t. Mamma

    VastaaPoista
  2. Ihana huone tulevalla Ronaldolla :)

    t: Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pikku Ronaldo painaa niin tosissan, että uskoisin vielä jotain suurta tulevan tuosta minun murusta <3

      Poista
  3. Hieno jalkapalloilijan huone :) huonekalujen siirtäminen tuo usein uutta iloa ja näköä huoneeseen,vaikka ei montaa vaihtoehtoa olisikaan.itse Tykkään vaihdella lasten huoneissa järjestyksiä,nyt jäänyt vähemmälle kun lapset teini iässä ja tarkkoja omista huoneistaan :)mukavaa tiistaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meillä poika myös todella tarkka huoneestaan, mutta yhdessä onneksi saadaan aina jotain pientä aikaiseksi. Pienessä kodissa on vaikea vaihdella huonekalujen paikkoja, mutta jotain sentään saatiin muutosta aikaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3