Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Vielä paluu lomafiiliksiin ja Tykkimäkeen!

Moikka,

töissä olen jo ollut taas pari päivää ja ai että kun on taas ihana olla siellä <3 Kyllä tuo viikonkin loma jo teki tosi hyvää! Mutta vielä pieni paluu lomatunnelmiin ja meidän paripäiväiseen Tykkimäki riehumiseen. Suunnitelmat tosiaan muuttui pitkin lomaa moneenkin kertaan ja päätettiin vaihtaa Holiday Club Saimaa ja Angry Birds puisto sittenkin paikalliseen Tykkimäkeen. Sen verran upeita ilmoja oli, ettei malttanut sisätiloihin sitä lähteä viettämään. Mennään sinne sitten syksymmällä :)Ostettiin tosiaan 2 päivän Park Hopper ranneke, jolla oli tarkoitus päästä nauttimaan oikein ajan kanssa sekä Tykkimäen huvipuistosta sekä ihan uudesta Aquaparkista. Yhden päivän lipunhintaan ero oli niin pieni, että jo siksikin ajateltiin ottaa saman tien parin päivän hurvittelu :)

Pääasiassa kuitenkin kaikki aika kului huvipuistossa, harmiksemme uusi Aquapark ei kyllä oikein meitä hurmannut :( Vesi altaissa oli todella kylmää, niin että vettä muutenkin jännittävä ja vasta uimaan oppinut muruseni ei suostunut uimaan lainkaan.. :( Kerran uskaltautui liukumäkeen. Ei meitä vilukissoja kai ole tehty vesipuistoihin.. Olisin toivonut siitä meille kivaa paikkaa, kun poika ei myöskään järveen suostu kylmän veden vuoksi. Myös ravintola oli iso pettymys, kylmää pizzaa ja huonoa palvelua. Harmi, toivotaan näihin asioihin muutosta, jotta kuitenkin saadaan pitää tällainenkin kiva harrastepaikka Kouvolassa.


Järkyttävän kalliita kaikki narunvedot ym.! 

Vain hullut menevät tuonne ylös! 

Kouvola-Pyörän kyydissä näkee kauas, jos siis uskaltaa katsoa ;) 


Tykkimäki sen sijaan oli parempi kuin vuosiin! Johtuen tietty siitä, että poika on kasvanut sen verran että melkein kaikkiin laitteisiin pääsi, ainakin jo yhdessä äidin kanssa. Kovasti jouduin siis minäkin kokeilemaan rajojani, korkeanpaikan kammosta kärsien oli melkoista paniikkia pari päivää yllä ;)Ronin lempilaite, Kouvola karuselli :) 

Ravintola Ravelliinin terassilla kuului kaunis puron solina :) 

Puiden takana pilkottaa Käyrälampi ja Aquapark. 


Siskoni oli myös mukana hurvittelemassa ja kiinnitettiin monesti huomiota myös siihen, kuinka hiljainen ja rauhallinen Tykkimäki on huvipuistoksi. Siis porukkaa oli todella paljon, mutta jotenkin se luonnon läsnäolo siellä kuitenkin rauhoittaa sen verran, että meteli oli taatusti hiljaisempaa kuin monessa muussa huvipuistossa. Samoin oli ihana nauttia siis myös siitä kaikesta luonnosta ympärillä, johon en aiemmin ole edes kiinnittänyt huomiota (siis melkein Tykkimäessä kasvaneena..), vasta kun asiakkaani muilta paikkakunnilta ovat yksi toisensa jälkeen maininneet Tykkimäen vihreydestä, osasin katsoa itsekin tuttua puistoa uusin silmin.

Vanha kunnon Idän Pikajuna, kirkuminen taattu ;) 
Metsän siimeksessä myös kiva pieni kotieläinpiha, jossa oli monia eläimiä ja minä tietysti sisustajana eniten innoissani ympäristön ulkonäöstä ;) Heh!


Ihana itsepäinen aasi se vain käänsi meille selkänsä <3 


Kivaa oli ja poika nautti, sehän se tärkeintä oli <3 Tällä lomalla ei tarvinnutkaan lähteä "vettä edemmäs kalaan", kun ihan täältä Kouvolastakin löytyi monenlaista kivaa tekemistä :) Viikon kruunasi vielä Piooneri Festarit ja Kaija Koo, täydellisesti onnistunut loma siis!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3