Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 3. heinäkuuta 2014

DIY hommailuja ja ravintolasuositus ;)

Moikka!

Onkos teillä jo monella loma alkanut? Minä tässä koitan pähkäillä, milloin aloittaisin ruhtinaallisen viikon lomani :) Yrittäjän elämän yksi plussapuolista on se, että voi hieman kurkkailla sekä säätiedotetta että omia suunnitelmia, ennen kuin päättää loma-ajan ;) Suunnitelmissahan oli aloittaa se ensi viikon jälkeen, mutta toisaalta, alan olla jo niin loman tarpeessa, että pitäisiköhän olla jo ensi viikko? Hmm.. Rakas kollegani Johan Design Kellarista lupasi, että voin aikaistaa, mikäli tahdon!

Tällä viikolla olen saanut Dreamsissä vähän touhuiltua muutakin kuin nettikauppaa ja ns. normityötä, tein yhden hauskan jutun vanhasta laatikosta, joka löytyi kellarista remontin alkaessa :) Kaikki vanha hyötykäyttöön! Ensin ajattelin avainnaulakkoa, sitten korutelinettä, sitten kaikkea siltä väliltä.. Noh, lopputulos on tässä ;)

Myrkynvihreä laatikko sai aluksi hieman maalia pintaansa. 


Takaseinän tapetointi. 


Suosittelen liimaamaan vähän kerrallaan, tulee
vähemmän kuplia ;) 

Sitten koukut, juuttinaru ja pyykkipojat,
muistilapuille, kuville tms. oikein oiva paikka! 


Lisää koukkuja, esimerkiksi avaimille ;) Kyllä, jonkinlainen avainnaulakko tästä tuli! 
Koko "komeudessaan" ;) 

Heh, mitäs tykkäätte? Huomaa kyllä, että en ole pienten yksityiskohtien mestari, en tykkää näpertämisestä vaan kunnon kokoisista hommista! Tämäkin on ehkä suurin koskaan näkemäni avainnaulakko, mutta siihenpä mahtuukin myös muistilaput tms. ;) Mietin tässä, tuonko kotiin vai myynkö liikkeellä, tällä hetkellä roikkuu Dreamsin seinällä, mikäli kiinnostuit, niin sieltä sen 20€ saa :)

Ihan kiva, yksinkertainen, eikä mitään tarvinnut ostaa tätä varten! Kierrätys taas kerran kunniaan :) Äitin seinistä jääneestä tapetista pohja, laatikko tosiaan löytyi kellarista, pyykkipoikiakin oli omasta takaa ja okei, juuttinarua olen tietty liikkeellä paljon käytellyt, niin sitäkin sattui olemaan :)

Sitten tähän loppuun pieni mainospläjäys :) Kävimme tänään juhlimassa äitini syntymäpäiviä viemällä hänet ulos syömään. Olen jo muutaman kerran aiemminkin käynyt Kouvolan torilla sijaitsevassa, amerikkalaistyylisessä ravintolassa nimeltä Three Wings ja voin kyllä lämpöisesti suositella kaikille <3
Itse tietysti rock´n´rollin ja countryn ystävänä pidän siellä soivasta taustamusiikista, mutta  myös rennosta tunnelmasta ja maittavista herkuista! Siellä myöskin ihastuin Miller olueen, joka on mukavan raikas ruokajuomana, itse kun olen enemmän olut kuin viini ihminen ;)
Tottakai haluan itse yrittäjänä myös kannustaa nimenomaan yksityisiä ravintoloita, ja siksi myös käyttää heidän palvelujaan. Jokatapauksessa, suosittelen ;) Kyseessä ei siis ole mikään blogiyhteistyö, vaan ihan vain haluan jakaa hyvän kokemuksen <3

Nyt kaikki yhdessä affirmoimaan meille oikein lämpöisiä ja aurinkoisia kelejä, saa riittää jo tämä kastelu ja on aika taas nauttia kesän valosta! Eikö totta??

Palaillaan taasen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3