Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Repovesi ja Suomen kaunis luonto

Heissan!

Viimeistä lomapäivää viedään :) Ei haittaa ollenkaan, innolla menossa taas töihin, ollut ihan ikävä jo Dreamsiä ja ihania asiakkaita <3 Viikko lomailua on kuitenkin tehnyt hyvää ja olemme saaneet Ronin kanssa viettää monia ihania päiviä yhdessä, siskokin ollut mukana koko viikon menoissa. Niin paljon on vietetty aikaa ulkoillen, että koneelle en ole iltaisin jaksanut paljon istahtaa, joten bloggaaminen on jäänyt melkein kokonaan.Matka alkoi Lapinsalmen riippusillalta :) 


Viikko aloitettiin maanantaina Repoveden Kansallispuistossa uskomattoman kauniissa maisemissa. Kierrettiin Ketunlenkki, joka on pituudeltaan 5km. Kuljettiin ihan rauhaisaa vauhtia ja taukojen kanssa matkaan meni noin 4h. Yllättävän kauan, mutta toki maasto oli melkoisen vaihtelevaa.Muutama rappunen tuli kiivettyä...Näin upeissa maisemissa pidettiin kahvitauko! 
Minä olin täysin taivaassa siellä ihanissa järvimaisemissa, oman mökin unelma vahvana mielessä <3 Olen viettänyt nuorena paljon aikaa Repoveden maisemissa, kun meillä oli mökki Voikoskella, joten paljon oli matkalla myös muisteltavaa.

Helteessä vaeltamista helpotti
 kasvojen pesu raikkaassa järvivedessä :) 

Voiko kauniimpaa olla??Ensimmäistä kertaa kuitenkin kierrettiin tämä Ketunlenkki ja voin kyllä suositella kaikille! Aivan mielettömiä maisemia! Juuri minulle sopivaa liikuntaa, näitä täytyy alkaa järjestämään useamminkin. Samalla nauttia kauniista Suomen luonnosta, rakkaiden seurasta ja ulkoilmasta <3Välillä piti ottaa vähän energiajuomaa :)


Puro solisi kauniisti metsän keskellä <3 


Kuvat eivät millään kerro sitä kauneutta, joka luonnonmukaisessa metsä- ja järvimaisemassa löytyy, mutta toivottavasti näiden kuvien myötä joku innostuu myös kokeilemaan Ketunlenkkiä :)Netissä luki helppokulkuinen, ihan en menisi
allekirjoittamaan väitettä..


Pysähdyttiin Määkijälle grillaamaan. 

On ihana, että paikkaa pidetään niin hyvänä ja vaeltajille löytyy paikka grillaukseen, puut löytyy paikan päältä, sekä vessoja muutama matkan varrella. Määkijällä oli myös kaivo, josta sai pumpattua täyttöä vesipulloihin :)


I´m in heaven! 
Ruokalepo :) Retki päättyi lossilla järven ylitykseen :) 


Paljon tuli kuvia taas otettua, minusta on aina niin ihanaa fiilistellä muistoja valokuvien muodossa :) Tänä kesänä täytyy ottaa retki uusiksi, jospa jo seuraavilla vapailla?

Nyt nukkumaan, aamulla alkaa taas arkinen aherrus :) Riviera Maisonin kuormaa odottelen henkeä pidätellen, toivottavasti se saapuisi ensi viikolla! Mielettömän ihania juttuja tulossa, paljon! Siitä lisää myöhemmin :) Kauniita unia!


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3