Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Helteistä, I´m loving it!!

Moikka,

helteistä viikkoa on taas vietelty, ihanaa! Dreamsissä viikko meni hurahtaen, kun pitkästä aikaa olin yksin töissä. Ihanan paljon turistejakin Kouvolassa näkynyt :) Välillä, kun oli rauhallista, nautiskelin uusien ideoiden parissa lukien sisustuslehtiä sekä tutustuen tulevan talven kokoelmiin.

Lauantaina eli eilen, menimme pojan kanssa keskustaan katsomaan taikureita, kun Kouvolassa järjestettiin vuosittaiset Taikapäivät. Porukkaa oli paljon liikkeellä ja tuttujakin näkyi. Jätskit piti tietenkin nauttia heti keskustaan päästyämme ja pari tuntia katseltiin Manskin lavalla erilaisia esityksiä, joista viimeinen oli ehdottomasti paras! Kyllä saatiin taas nauraa :)
Taikojen jälkeen menimme, jälleen kerran, Ravintola Three Wingsin terassille, syömään "pientä" suolaista. Tai niin kuviteltiin ;) Annos oli vain 5,90€ ja syötävää niin, ettei millään kaikkea jaksanut siinä kuumuudessa.. Ja me kun olimme vielä sopineet grillailuista illalle ;)

Illalla sainkin vieraan kaukaa, kun rakas ystäväni Sveitsistä saapui istumaan iltaa meidän kanssa. Yömyöhään sitä istuttiinkin, muistellen ja höpötellen, illan pimentyessä kauniiden tuikkujen loisteessa :) Mainos: upeita tuikkuja saa Dreamsistä ;)
Tänään olen vain nautiskellut lämpöisestä päivästä, vähän kukkia hoidellen ja ristikoita täytellen. Täydellistä vapaapäivää siis :) Joskus on hyvä vain olla. Tekemättä mitään.


 Huomena lähdetään kummipojan perheen kanssa testaamaan Launeen perhepuisto Lahdessa. Ihania nämä kesäpäivät!!! Kunpa ne jatkuisivat ikuisesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3